Nakon dugo vremena slatinski taekwondoisti dobili adekvatan prostor za treniranje

Nakon nekoliko godina lutanja i traženja adekvatnog prostora koji bi zadovoljio njihove potrebe, Taekwondo klub Slatina konačno je dobio prostor gdje će članovi i treneri moći kvalitetno odrađivati treninge.

Na otvaranju novog, datog im prostora na korištenje od strane Grada Slatine, okupilo su se vodstvo kluba, treneri, najmlađi taekwondoisti, roditelji, predstavnici Grada Slatine na čelu s gradonačelnikom Denisom Ostrošićem…

”Alfa i omega” TKD Slatina Stjepan Gal nije skrivao zadovoljstvo novim prostorom.
– Zahvalan sam svima koji su pomogli u rješavanju našeg problema vezanog uz prostor. Ovaj prostor je dobar, zadovoljava sve naše potrebe. Imamo dosta veliku dvoranu za treniranje, prostoriju za odlaganje opreme, malu teretanu, a što je najbitnije blizu je osnovnih i srednjih škola pa će samim time naši polaznici manje vremena potrošiti na dolaske, što je bio jedan od problema prostora koji smo do sada koristili. Dnevno smo radili po dva treninga, a sada ćemo moći i više, pošto imamo četiri grupe polaznika sa oko šezdeset djece – rekao je trener Stjepan Gal, dodavši kako će upisi u TKD Slatina početi sljedeći tjedan, te najavio skoro održavanje Otvorenog prvenstva Hrvatske u taekwondou u Slatini.

IMG 4915

– Za malo više od mjesec dana, 6. travnja, imamo Otvoreno prvenstvo Hrvatske u ITF taekwondou ovdje u Slatini. Do sada nam se za sudjelovanje najavilo pet država s 250 do 300 natjecatelja. Išli smo s time da to bude otvoreno prvenstvo kako bi nam mogli doći i klubovi iz drugih država, jer puno surađujemo sa klubovima iz Mađarske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije i Češke, pa pošto mi idemo kod njih na natjecanja, oni će doći kod nas – zaključio je trener Gal.

S nekoliko riječi nazočnima na otvaranju novog prostora TKD Slatina obratio se i slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić.
– Žao mi je što ste prošli sve ovo proteklih godina, posebno ovaj dio kojim smo vam pokušavali riješiti prostor odlaskom na razne lokacije u gradu. Ovim prostorom našli smo jedno pravo riješenje, maksimalno što smo mogli u ovom trenutku, a nadam se da ćemo u budućnosti moći osigurati i jednu malu dvoranu. Svima vama želim puno lijepih sportskih trenutaka i još više uspjeha – rekao je gradonačelnik Ostrošić.
IMG 4916

Nakon otvorenja novog prostora za treniranje članova TKD Slatina, udaljenog od središta grada samo nekoliko minuta hoda, najmlađi polaznici su prisutnima pokazali što su naučili s trenerom mlađih uzrasta Mariom Vrešom. (www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”508913″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content