NAŠ PONOS Oni su heroji bez plašta, ali imaju supermoć da mijenjaju naš svijet nabolje

Ne možemo svi biti liječnici, vatrogasci, policajci, ne možemo svi spašavati živote, loviti kriminalce, gledati hladnokrvno katastrofi u oči. No možemo svojim radom, talentom ili hobijem usrećiti drugoga, olakšati mu svakodnevicu i vratiti mu osmijeh na lice.

Upravo iz tog razloga pokrenuli smo novu rubriku za vas, Naš ponos, u kojoj donosimo priče o našim herojima iz svakodnevice. U njoj vam donosimo priče o ljudima iz naše sredine, neznanim herojima koji vraćaju nadu u dobrotu, radost i ono posebno u ljudima.

Jer iako nemaju plašt, ne lete i ne čitaju misli, za nas su superheroji jer čuda čine s nekoliko namirnica, škarama, lopatom, toplom riječju ili zagrljajem. Zbog njih svijet je ljepše mjesto. Zato, ‘tko šiša’ Supermena, mi imamo njih!

Prvu priču donosimo vam već za vikend, o mladiću Josipu, koji unatoč zdravstvenim teškoćama ruši predrasude i „osvaja svijet“.

A kako nijedan heroj iz sjene ne bi ostao bez svoje zaslužene priče, tražimo vašu pomoć, dragi naši čitatelji. Kandidirajte nam svoje superheroje, svoja draga lica bez kojih vaš život ne bi bio isti i recite im hvala za sve što čine u vašem životu. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content