NASTAVAK BORBE ZA PRVO MJESTO Lavice ugošćuju Đurđevčanke, tajna pobjede je u dobitnoj igračkoj postavi

Nakon dvomjesečne pauze, ovog vikenda počinje drugi dio sezone u 2. ligi Sjever za rukometašice. Rukometašice 1234 Virovitice prvi su dio završile na drugom mjestu s istim brojem bodova kao vodeći Bjelovar II – obje ekipe imaju po 17 bodova.

U prvom kolu nastavka virovitičke Lavice na domaćem terenu u sportskoj dvorani Tehničke škole dočekuju “susjedni” Đurđevac. Utakmica se igra u subotu, 9. veljače u 19 sati.

Prošle jeseni Virovitičanke su u Đurđevcu pobijedile 25:17. Đurđevčanke su se u međuvremenu pojačale, pristupila im je Lea Pavlović, dugogodišnja igračica Pitomače pa se trenutno nalaze na sedmom mjestu na tablici s 10 bodova. Gošće će sigurno pokušati uzvratiti za jesenski poraz.

Virovitičke rukometašice pokušat će ostati u borbi za naslov prvaka, iako trenerica Zdenka Premužić ima dosta problema s igračkim kadrom. Na Ivu Blažević ne može računati do kraja sezone zbog ozljede koljena, dok se Nika Deskar oporavlja od ozljede ruke i još nije u punom igračkom pogonu. Zato treba složiti dobitnu igračku postavu, koja će osvojiti bodove.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content