NATJECANJE U SISKU Virovitički plivači uspješno prošli “test” za državno prvenstvo

Jučer (subota) je u Sisku održano jako plivačko natjecanje 3. i 4. kola lige Regije 4. Na ovom natjecanju sudjelovalo je osam klubova Regije 4: Sisak Janaf, Osijek Žito, Orion Vinkovci, Barok Varaždin, PK Varaždin, Varaždinske Toplice, Međimurje i PK Virovitica.

Na ovom natjecanju za Plivački klub Viroviticu plivalo je 10 plivača: Domagoj Železić, Matej Hajmaši, Stribor Gvojić, Petar Turnaj, Lovro Ladović, Luka Ladović, Ivan Iličić, David Kovačević, Tena Dujmović i Marija Iličić. Voditelj plivača na ovom natjecanju bio je trener Vinko Oršulić.

I na ovom natjecanju svi klubovi koji su nastupili posjeduju i svakodnevno rade u zatvorenim bazenima, dok Plivački klub Virovitica kombinira suhe treninge u Virovitici i treninge na bazenu u susjednoj Mađarskoj.

U dosta jakoj konkurenciji plivači su ostvarili dobre rezultate, a kako je ovo liga, medalje se nisu dijelile. Sljedeće natjecanje koje očekuje virovitičke plivače je ekipno državno C prvenstvo Hrvatske, koje se treba održati 16. i 17. ožujka u Puli.

Ovo je bio i svojevrsni test za sve plivače i plivačice koji trebaju izboriti svoje mjesto u ekipi od osam članova, kako u muškoj tako i u ženskoj konkurenciji. Tijekom mjeseca veljače održat će se klupska natjecanja i testiranja za popunjavanje ekipe i odlazak u Pulu.

(www.icv.hr, PK Virovitica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content