NK Mladost Čačinci i NK Papuk Orahovica pobjednici petog ”Voćinskog proljeća”

U organizaciji Nogometnog kluba Voćin proteklog vikenda u sportskoj dvorani, koja nosi ime Gorana Salaća, najmlađe žrtve Domovinskog rata na području Virovitičko-podravske županije, održan je malonogometni turnir, peto ”Voćinsko proljeće”, za mlađe uzrasne kategorije U-10 i U-12, na kojemu su snage odmjerile 23 ekipe.

U subotu, 23. veljače, igrane su utakmice ekipa uzrasne kategorije U-12, raspoređenih u A i B skupine te polufinalne i finalna utakmica. Prvo mjesto pripalo je ekipi NK Mladost Čačinci, drugoplasirana je bila ekipa Akademije Krpan-Babić, a treći su bili malonogometaši NK Voćin.

U nedjelju, 24. veljače, igrane su utakmice ekipa uzrasne kategorije U-10, također raspoređenih u A i B skupine te polufinalne i finalna utakmica. Prva je bila ekipa NK Papuk Orahovica, drugo mjesto je pripalo ekipi ŠN Batrina, a treća je bila ŠN Slatina.

– Zahvaljujem svima koji su na bilo koji način pomogli oko organiziranja turnira. Isto tako, zahvaljujemo svima koji su sudjelovali, a najboljima čestitamo na ostvarenim rezultatima i lijepom nogometu – zahvalio je predsjednik NK Voćin Roko Perić.

(www.icv.hr, adf)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content