Odigran posljednji turnir mini basket lige M-11: Sjajna sezona najmlađih košarkaša Virovitice

Proteklog vikenda u Đurđevcu je odigran posljednji turnir mini basket lige M-11 Košarkaškog saveza Koprivničko-križevačke županije, na kojem su najmlađi košarkaši Virovitice ostvarili dvije pobjede i dva poraza.

Uoči početka sezone glavni cilj kluba nije bio rezultat i plasman nego pružiti svim dečkima priliku da se druže i igraju. Stoga se Košarkaški klub Virovitica u sezoni 2018./19. natjecao sa dvije ekipe, u kojoj se održalo sedam turnira. Osim dvije ekipe Virovitice takmičili su se i KK Vedi Bjelovar, KK Mladost Đurđevac, KK Radnik Križevci, KK Koprivnica i KK DHPG Drnje.

Sjajan i neočekivani uspjeh ostvarile su obje ekipe. Virovitica 1 u kojoj su nastupili igrači rođeni 2008. godine i mlađi, za koju je svoje prve utakmice odigrao i najmlađi član KK Virovitice, petogodišnji Dino Gverić, zauzeli su 5. mjesto na tablici, dok je ekipa Virovitice 2 za koju su nastupili dječaci 2007. godište i mlađi zauzeli čvrsto 2. mjesto, odmah iza bjelovarskog Vedija.

1 Custom 6
foto: KK Virovitica

Na turnirima su se održavala i natjecanja u sportskim igrama, u kojima su trojica virovitičkih košarkaša osigurali finale koje će se održati na završnom ALL STARU. Na finale su se plasirali Gabriel Denić u tehnici vođenja lopte, Luka Farkaš u izvođenju slobodnih bacanja te Arijan Kečkiš koji je izborio finale u brzini vođenja lopte i izvođenju slobodnih bacanja.

Za Viroviticu 1 nastupili su: Arijan Kečkiš, Gabriel Kečkiš, Gabriel Denić, Marko Krznarić, Luka Farkaš, Karlo Farkaš, Igor Kozlinger, Borna Ivačko, Fran Jemić, Dominik Denac, Filip Hegedušić i Dino Gverić.

Za Viroviticu 2 nastupili su: David Smiljanić, Samuel Smiljanić, Antonio Tutić, Josip Šiško, Emanuel Vidović, Dorijan Čor, Dino Zubić, Roko Berlančić, Adrijan Markek, Arijan Kečkiš, Gabriel Kečkiš, Gabriel Denić, Marko Krznarić i Luka Farkaš.

Trener Hrvoje Dragičević pružio je šansu svim svojim igračima od najmlađih do najstarijih, koji su na najbolji način opravdali povjerenje trenera te pokazali da se u Košarkaškom klubu Virovitica ne moraju brinuti za budućnost.

(www.icv.hr, KK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content