OPĆINA ČAĐAVICA Dobrovoljno vatrogasno društvo Vraneševci održalo redovnu godišnju skupštinu

Dobrovoljno vatrogasno društvo Vraneševci je u subotu, 2. veljače, održalo redovnu godišnju izvještajnu skupštinu na kojoj su, uz članove DVD-a Vraneševci i načelnika Općine Čađavica Mirka Rončevića, nazočili i predstavnici brojnih vatrogasnih društava i udruga sa područja općine Čađavica.

Nakon što je izabrano radno predsjedništvo, izvješće o radu i financijsko izvješće za 2018. godinu, kao i plan rada i financijski plan za 2019. godinu podnio je predsjednik DVD-a Vraneševci Dražen Šomođi, prema čijim riječima društvo trenutno broji 27 članova. Tijekom prošle godine, između ostalog, odrađeno je osam liječničkih pregleda vatrogasaca, a zabilježen nije nijedan požar. Uz financijski plan za tekuću godinu, DVD Vraneševci nastavit će sa svojim redovitim aktivnostima, servisirati aparate za gašenje vatre, te nabaviti dodatnu opremu za gašenje, što uključuje nabavku tlačne cijevi i nabavku osobne zaštitne opreme. Sva su izvješća jednoglasno usvojena.

Čestitke na radu u protekloj godini, uz želje da se nastavi uspješan rad i u narednom razdoblju, članovima DVD-a Vraneševci uputili su predsjednici dobrovoljnih vatrogasnih društava u sastavu Vatrogasne zajednice općine Čađavica.

U ime Općine Čađavica nazočne je pozdravio općinski načelnik Mirko Rončević te je uz pohvale dosadašnjem radu istaknuo nadu u još bolju suradnju tijekom narednog razdoblja koju će Općina Čađavica i dalje financijski podržavati, i ne samo rad DVD-a Vraneševci, već i svih ostalih doborvoljnih vatrogasnih društava na čađavačkom području. Također, načelnik Rončević je uručio pet kompleta radnih odijela predstavnicima DVD-a Vraneševci koja će im u budućnosti omogućiti lakše obavljanje zadataka koji su pred njima.

Skupština je završila prigodnim domjenkom i druženjem.

(www.icv.hr, adf, Općina Čađavica, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content