PITOMAČA Održana Godišnja skupština Sportsko ribolovnog saveza VPŽ

U Društvenom domu Greda u Pitomači u nedjelju, 24. veljače održana je Godišnja skupština Sportsko ribolovnog saveza VPŽ. Tom prilikom, podneseba su Izvješća o radu Saveza u 2018. godini, o sportskim aktivnostima u 2018. godini, o financijsko materijalnom poslovanju u 2018. godini, Nadzornog odbora za 2018. godinu, kao i Plan rada i financijski plan za 2019. godinu. Također, ovom prilikom izabrani su i novi dopredsjednik Saveza – Zlatko Kralj umjesto Marije Blažičević i novi član Nadzornog odbora – Ivica Kovač umjesto Dražena Jovanovića.

– U ovom teškom financijskom opravku moramo poduzeti mjere štednje i pribaviti novčana
sredstva za sufinanciranje izrade natjecateljskih staza i ulaganja u naše najmlade natjecatelje – rekao je predsjednik Nikola Prtenjača te istaknuo da se nada da će ove godine postići još bolje rezultate i povečati brojnost članova i članica, a posebno mladih. Također, istaknuo je da se nada da će se ova gospodarska situacija popraviti te da će imati više financijskih
mogučnosti kako bi se mogli posvetiti športskom ribolovu i ribičkim druženjima na svim razinama. (www.icv.hr, žđl, Foto Begović)

[g-gallery gid=”509345″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content