POJAČANJA ŠOŠTAR I BUZUK Na stadionu Park počele pripreme nogometaša Suhopolja

Danas (petak), održan je prvi trening nogometaša NK Suhopolja, vodećeg kluba 1. ŽNL. Na samom početku priprema za proljetni dio sezone, trener Mario Tolo najavio je još bolju sezonu, napornije treninge, obranu titule prvaka te napad na četvrtu nogometnu ligu.

Na prvi trening, treneru se odazvala većina momčadi, a najavio je i pojačanja.

– Nastojat ćemo ući u viši rang natjecanja, koje Suhopolje svakako zaslužuje. Želja je zadržati ovo prvo mjesto te ga iskoristiti kao kartu za ulazak u 4. ligu. Kako bi se taj cilj ostvario, potrebno je imati čvrstu i stabilnu ekipu, jer se ekipom pobjednika ne postaje preko noći – istaknuo je Tolo te najavio nova imena u klubu, Mihaela Šoštara i Silvija Buzuka, kojima je poželio srdačnu dobrodošlicu u ekipu.

IMG 5490 Custom e1549052239972

Predsjednik kluba, Ivan Kelečić, pred igrače je stavio određene planove i ciljeve koje bi trebalo postići. Također, Kelečić je apelirao na igrače, tražeći od njih prije svega ozbiljnost, upornost, spremnost, korektan odnos i “fair play” igru.

– Broj jedan zadatak je oplemeniti ekipu novim igračima, juniorima. Važno je uspostaviti odnos između starijih i mlađih igrača – ukoliko netko želi nešto naučiti, ovdje su stariji igrači sa mnogo iskustva na koje se mlađi igrači mogu ugledati. Stariji igrači trebat će uložiti malo više strpljenja i poučiti mlađe kvalitetnoj igri i odgovornosti – istaknuo je Kelečić te dodao kako se Suhopolje razlikovalo od drugih klubova po ozbiljnosti treninga i igrača te da se nada da će tako i ostati.

IMG 5495 Custom

-Uz volju i želju, ići ćemo korak naprijed, širiti se tamo gdje za to bude bilo prostora te iskoristiti svaku priliku za napredak – podcrtao je Kelečić.

Poslije dogovora u svlačionici uslijedio je trening na otvorenom.

(www.icv.hr, lmh, foto: L. Martinko-Hock)

[g-gallery gid=”505044″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content