POPRAVNI ISPIT ZA VAŠAREVIĆEVE TRUPE Viro Virovitica putuje u Osijek, u sastavu ponovno Ivan Gašparović

Nakon pomalo šokantne završnice prošle subote gdje je ekipa Preloga neočekivano uzela bod u Virovitici, virovitičke rukometaše čeka novi izazov.

U subotu, 9. veljače putuju u Osijek na slavonski derbi sa istoimenim domaćim prvoligašem. Utakmica u ŠD Zrinjevac počinje u 20 sati.

Osječani, iako možda “ne javno”, također su pokazali želju uključiti se u borbu za prvo mjesto. Trenutno su na 6. mjestu sa šest bodova zaostatka za Virovitičanima. I oni su loše otvorili nastavak sezone, uvjerljivo su poraženi u Vidovcu, pa će subotnja utakmica biti popravni za obje ekipe.

Osijek je dobru ekipu u zimskoj pauzi dodatno pojačao i ozbiljna su ekipa pogotovo na svom terenu. Vodi ih Ivan Šunda kojeg virovitički navijači pamte kao igrača Viro Virovitice u sezoni osvajanja 2. HRL Istok, stoga Šunda dobro poznaje ekipu Damira Vašarevića i zasigurno će pripremiti taktiku koja će gostima najmanje odgovarati.

S druge strane otkada su ove ekipe u istoj ligi, Viro Virovitica još nije izgubila. Tri dosada odigrane utakmice završile su s dvije pobjede Viro Virovitice dok je jedna, odigrana prošle sezone u Osijeku završila neodlučeno. Stoga je za pretpostaviti da i gostujući trener zna recept kako odigrati u dvorani Zrinjevac, no sasvim je jasno da će zadnju riječ na parketu dati igrači. A kod Virovitičana postoji velika želja da razočarenje nakon Preloga naplate bodovima u Osijeku.

Stoga na put kreću vrlo motivirani, jači za Ivana Gašparovića te odlučni se “potući” za pobjedu. Hoće li im to uspjeti ili ne, saznat će se u subotu kasno navečer.

(www.icv.hr, RK Viro Virovitica, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content