REZOVAC Na turniru u beli 22 ekipe, pobjednici Mirko Šibalić i Darko Sić

Odličan način kako provesti nedjeljno, kišno poslijepodne pokazali su Rezovčani, organiziravši turnir u beli.

Natjecateljski duh vladao je prostorijom Mjesnog doma u Rezovcu. Za natjecanje u beli prijavile su se 22 ekipe što je iznimno razveselilo organizatore ove popularne kartaške igre.

-Cilj ovog turnira bio je privući mještane Rezovca i okolnih sela te ih uključiti u rad Nogometnog kluba “Rezovac” preko nekih drugih aktivnosti koje možda nisu direktno vezane za sami nogomet. Želja je potaknuti sumještane da kroz ovaj nedjeljni turnir u beli osjete pripadnost Klubu, odnosno mjestu gdje se svi možemo okupljati i družiti – istaknuo je Antonio Ilijašević, jedan od članova organizacijskog odbora turnira.

IMG 20190203 150651 Custom

Da su ozbiljni u svom naumu okupljanja mještana u zajedničkom, interaktivnom druženju, dokazali su iz Kluba rekavši kako namjeravaju u narednim mjesecima sumještanima ponuditi mogućnost sudjelovanja na još ovakvih natjecanja, ali i na onima drugačijeg karaktera, sve kako bi dali živosti ovom prigradskom naselju.

Pobjednicima turnira dodijeljena su priznanja te sponzorske nagrade, majice sa sponzorskim logom, čaše za pivo, snopovi karata te ostali prigodni pokloni. Pobjednička ekipa osvojila je trofej koji će u sljedećem turniru bele, zasigurno silovito braniti.

IMG 20190203 145348 Custom

Prvo mjesto osvojili su Mirko Šibalić i Darko Sić, drugo mjesto Ivan Biondić i Josip Galović, a treće Luka Brlas i Lojzek Poldrugač koji su ponosno preuzeli nagrade.

-NK Rezovac, nastojat će ponovno organizirati turnir u beli, s dolaskom ljepšeg vremena čak i na prostoru ispred mjesnoga doma, a planiraju se uvesti i novčane nagrade za pobjednike – istaknuli su iz organizacijskog odbora.

(www.icv.hr, lmh, foto: L. Martinko-Hock)

[g-gallery gid=”505340″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content