Strukovna grupa računovođa Županijske komore Virovitica: Sastanak s predstavnicima banaka i razvojnim agencijama Vidra i VTA

U HGK – Županijskoj komori Virovitica u utorak pod predsjedanjem predsjednice
Vlatke Strusa, direktorice tvrtke Strusa d.o.o. iz Virovitice, održana je treća sjednica Strukovne grupe računovođa, na kojoj je održan poslovni susret s predstavnicima banaka.

Na sjednici su prisustvovali članovi Vijeća Strukovne grupe računovođa, predstavnici sedam poslovnih banaka u Virovitičko-podravskoj županiji, te predstavnici razvojnih agencija: županijske agencije Vidra i gradske VTA.

Tema poslovnog susreta je bila dokumentacija za kredite koju banke traže od klijenata i ostale specifičnosti poslovnih odnosa banaka i poduzetnika.

U cilju optimalizacije odobravanja i realizacije kredita od strane banaka prema postojećim i budućim klijentima, predstavnici Vijeća Strukovne grupe računovođa, iznijeli su niz primjera u cilju poboljšanja dobre prakse.

DSC02376
Foto: HGK Županijska komora Virovitica

U tom cilju, dio prijedloga računovođa od pojedinih banaka je odmah akceptiran, a dio će se razmotriti i pokušati riješiti na trilateralno zadovoljstvo: klijenata, banaka i računovođa.

Konstatirano je da bi dokumentacija koju traže banke trebala biti što sažetija i ujednačenija, a sve u cilju zadovoljstva klijenata.

Svi sudionici susreta su izrazili zadovoljstvo poslovnim susretom, te su konstatirali da će izneseni primjeri iz prakse doprinijeti razumijevanju i poboljšanju međusobne komunikacije, te efikasnijem i optimalnijem odobrenju i realizaciji kredita, sadašnjim i budućim poduzetnicima.

Milan Vanđura, direktor HGK – Županijske komore Virovitica upoznao je nazočne s 24. Viroexpom 2019, koji će se održati 15. – 17. ožujka 2019. godine,
a na kojem će Republika Slovenija biti zemlja partner sajma, te pozvao sve prisutne da posjete ovaj sajam, koji je među najznačajnijim u Hrvatskoj. (HGK ŽK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content