SVE JE TIŠINA Vatra objavila novi singl uoči slavljeničkog koncerta u zagrebačkom Domu sportova

Virovitička rock grupa Vatra svojoj publici predstavila je novi singl “Sve je tišina” i to u povodu proslave 20 godina. Naime, veliki rođendanski koncert održat će 5. travnja u zagrebačkom Domu sportova. “Sve je tišina” četvrti je četvrti je singl s nadolazećeg studijskog albuma koji će biti objavljen upravo na dan slavljeničkog koncerta. Spot je snimljen pod redateljskom palicom Radislava Jovanova Gonza, a uz bend, u videu se pojavljuju i plesačice Iva Richtermoc i Mirna Šemić.

Uz najavni singl ‘Sekvoje’, Vatra je do sada objavila i duet s Massimom ‘Nama se nikud ne žuri’ te aktualnu ‘Ukleti Holandez’. Posljednja dva nalaze se na nacionalnoj HR top 40 listi singlova, dok je duet s Massimom prepoznat od publike kao i od struke te je uvršten među najbolje prošlogodišnje pjesme za nagradu Cesarica, Zlatni studio Jutarnjeg lista te među top 10 pjesama Narodnog radija.

Ulaznice i prijevoz na slavljenički koncert možete osvojiti slušajući program Radija Virovitice! Budite uz nas, nazovite u pravom trenutku i osvojite ulaznice.(www.icv.hr, ml)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content