Udruga PAUK Orahovica održala izbornu skupštinu: Novi dopredsjednik Tomislav Pančić

Udruga Pauk Orahovica održala je svoju redovno-izbornu skupštinu. U sklopu izvješća o radu predsjednik Mirko Kufner naglasio je kako je udruge u 2018. odradila 23 aktivnosti u kojima je glavni cilj bio organizirati korisne i edukativne te zabavne sadržaje za mlade i ostale građane ovoga kraja, a potom i što je više moguće promovirati svoj grad.

-Božićno rokanje, Paučina, i ArsOr su najveći naši brendovi koji su poznati po cijeloj Hrvatskoj, a mi se još posebno ponosimo s programima za mlade kao što su sudjelovanje u Erasmusu+ te pokretanje projekta ”Lokalni program za mlade“ na kojemu je kao izvoditelj projekta na pola radnog vremena u trajanju od 12 mjeseci bio zaposlen jedan član – rekao je između ostalog Kufner te kroz plan rada najavio projekte i sadržaje.

-Nastavit ćemo s organizacijom Božićnog rokanja, Paučine, Pushione i drugih glazbeni događaja, a nadam se da ćemo nakon godine stanke uz adekvatnu podršku Grada nastaviti sa Sajmom i revijom nakita ArsOr. Također ćemo nastaviti stvarati nove ideje i programe za mlade jer želimo da naši mladi maksimalno korisno koriste svoje slobodno vrijeme, a paralelno nešto novo i nauče te pokažu svoju ogromnu kreativnost. Zahvaljujem se svima koji su nam do sada pomagali, Gradu Orahovici i Turističkoj zajednici, Clubu Blues i njegovom vlasniku Vladi Grgiću, Srednjoj školi ”Stjepan Ivšić” Orahovica, medijima koji su nas vjerno pratili, sponzorima i donatorima te veliko hvala svim našim članovima koji su utrošili tisuće sati volonterskog rada da bi svi naši događaji bili na vrhunskoj razini – zaključio je Kufner.

Izborni dio Skupštine odnosio se na izbor novog dopredsjednika i tajnika te rizničara i likvidatora. Novi dopredsjednik je Tomislav Pančić, a tajnik Denis Podić, dok će dužnost rizničara i likvidatora obavljati Ida Barić. Rad udruge na kraju skupštine pozdravili su djelatnica TZ Orahovica Tanja Maričić, predsjednik Reda vitezova Ružice grada Vlado Grgić te predsjednica i dopredsjednik nezavisne liste Hrabro Ivančica Grgić i Sandro Bartolović. (www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content