VIRKAS 2019. Večeras izložba Lea Vukelića, a sutra druga premijera u koprodukciji Kazališta lutaka Zadar i Kazališta Virovitica

Bogat program ovogodišnjeg 15. Virkasa nastavlja se već danas (četvrtak) izložbom Lea Vukelića “To build weapon you need support” u caffe baru Boom. Otvorenje izložbe predviđeno je u 21:30 sati. Izložbu opisiju kao svojevrsni umjetnički rad koji propituje i problematizira upotrebne mogućnosti cjelokupne tehnologije, dostupnih sadržaja on line baza objekata te manipulaciju, “support” materijala prilokom printanja u korelaciji sa suvremenim geopolitičkim i općim društvenim tendencijama.

Isto tako, u petak, 22. veljače u 19:30 sati ne propustite drugu premijeru u sklopu 15. Virkasa. Riječ je o predstavi “Victor ili djeca na vlasti” Rogera Vitraca u koprodukciji Kazališta lutaka Zadar i Kazališta Virovitica. Kako ističu iz virovitičkog kazališta, iako biste možda pomislili da se radi o dječjoj lutkarskoj predstavi prevarili biste se, riječ je o glumačkoj predstavi za odrasle. (www.icv.hr, ml)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content