Virovitički karatisti “opustošili” Ivanec, Maja Kozlinger osvojila dva zlata

U Ivancu je održano regionalno prvenstvo sjeverozapadne Hrvatske u karateu, na kojem su nastupili i članovi virovitičkog karate kluba.

U disciplini kata u učeničkoj konkurenciji Laura Erak osvojila je prvo mjesto i zlatnu medalju, dok je Lovro Erak osvojio drugo mjesto i srebro. U seniorskom uzrastu Sara Malčec bila je najuspješnija osvojivši prvo mjesto i zlatnu medalju.

U borbama su nastupili:

U mlađim učenicima do 30 kg Mislav Spajić bez poraza osvaja prvo mjesto i zlato. U ženskoj konkurenciji Marija Knežević također je najuspješnija i osvaja prvo mjesto i zlatnu medalju.

U disciplini učenika Virovitičani su također uspješni, do 42 kg Jakob Đebro bio je bez poraza pa tako osvaja prvo mjesto i zlato. Jakob je nastupio i u mlađem kadetskom uzrastu i osvojio treće mjesto i brončanu medalju, dok Noell Široki do 34 kg osvaja 3. mjesto i brončanu medalju.

U mlađim kadetima do 45 kg Chris Malčec nakon svih dobivenih borbi osigurava prvo mjesto i zlatnu medalju, isto kao i Nikola Gondi u kategoriji +57 kg koji također osvaja zlato. U ženskoj konkurenciji do 55 kg Tara Nicole Bonačić osvaja prvo mjesto i zlatnu medalju, a Lucija Knežević u kategoriji do 40 kg osvaja treće mjesto i broncu.

U kadetskom uzrastu u kategoriji do 57 kg Mihael Štefović vidno je u usponu pa je to i dokazao tako što je u finalu nakon neriješenog ishoda izjašnjavanjem sudaca pobijedio s 3:2 i također je postao regionalni prvak za 2019. godinu.

Zasigurno je sportaš dana bila Maja Kozlinger koja je nastupila u kadetskom uzrastu do 54 kg i juniorskom uzrastu do 59 kg te je u obje kategorije bila vrlo kvalitetna i borbena i izvojevala je sve pobjede u obje kategorije pa je tako osvojila i dvije titule Regionalne prvakinje u 2019. godini s osvojena dva prva mjesta i dva zlata.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content