DERBI KOLA NA STADIONU PARK Čačinačka Mladost bez suspendiranog Treska na teškoj misiji u Suhopolju

U subotu, 23. ožujka igra se prva utakmica 15. kola prve županijske nogometne lige, u kojoj će nogometaši Suhopolja ugostiti Mladost iz Čačinaca.

Očekuje nas veliki derbi u Suhopolju, domaći jesenski prvak i lider prvenstva na svom stadionu Park dočekuje prvog pratitelja, jesenskog viceprvaka, čačinačku Mladost. U slučaju pobjede, domaća momčad bi stekla “ogromnih” šest bodova prednosti. Gosti su svjesni snage domaćeg sastava, ali će sigurno dati sve od sebe, kako bi napravili iznenađenje iako, očekuje ih vrlo težak zadatak.

Čačinačka Mladost “kiksala” je proteklog vikenda na domaćem terenu protiv Bratstva iz Gornjeg Bazja (poraz 1:3), a na gostovanju u Suhopolju u sastavu neće biti prvotimci Dario Periša, koji je zbog isključenja u prošlom kolu zaradio jednu utakmicu kazne te Vlado Maršić, koji je također kažnjen zbog tri javne opomene. Još teži udarac za čačinačku momčad je suspenzija trenera Velimira Treska, koji je kažnjen zabranom obavljanja funkcije na jednoj prvenstvenoj utakmici.

Sudeći prema riječima stratega čačinačke momčadi nakon poraza od Bratstva, gost je “miljama” daleko od vodeće pozicije, iako je na ligaškoj ljestvici razlika samo tri boda. Sutrašnja utakmica otkrit će puno toga. Stadion Park zasad je bio neosvojiva tvrđava, Suhopolje je moćno i zasigurno nas očekuje vrlo uzbudljiva utakmica.

Svi ostali susreti igraju se u nedjelju, 24. ožujka:

Mikleuš – Voćin, Bratstvo Gornje Bazje – Dinamo Četekovac, Podravac Sopje – Slavonija Sladojevci, Bušetina 1947. – Mladost 1930. Čađavica, Rezovac – Graničar Okrugljača i u Dolcima, Sloga Zdenci – Lukač 05.

U svim utakmicama domaće momčadi su lagani favoriti, ali niti jedan gost neće doputovati s “bijelom zastavom”. Sve utakmice 15. kola igraju se u 15 sati.

(www.icv.hr, mš, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content