DOBRO DJELO NA VIROEXPU Već jednom kunom i velikim srcem možete pomoći malim hrabrim srcima

Znate li da uz kušanje domaćih jela i pića, uživanja u bogatom programu i ponudi sa štandova na Viroexpu svake godine možete učiniti i dobro djelo? Uz obiteljska gospodarstva i obrte, na Viroexpu se predstavljaju i udruge koje pomažu cijeloj zajednici, a jedna od njih je i udruga „Veliko srce malom srcu“.

Ona okuplja djecu, male heroje koji su rođeni sa srčanim greškama i srčanim bolestima koji su prošli teške operacije srca još kao bebe te se izborili za život već na samom početku, njihove obitelji, medicinske sestre i liječnike. Udruga svake godine sakuplja donacije kojima pomaže bolnicama, školama i vrtićima i to dragocjenom opremom.

Iz donacija kupuju, primjerice, AVD (automatski vanjski defibrilator) za škole i vrtiće te razne dijagnostičke uređaje za bolnice. I ove godine Udruga će na svom štandu na Viroexpu posjetiteljima ponuditi svoje promo materijale i prezentirati čime se bavi. Svatko je dobrodošao, poručuju, i svaka je kuna vrijedna, jer će je oni, kao i dosad, iskoristiti za novo dobro djelo. (www.icv.hr, mlo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content