DOM ZDRAVLJA VPŽ U Orahovicu stiže pedijatrica, a novi bazen u Slatini koristit će vrtićarci kako bi se oslobodili straha od vode

Zahvaljujući Virovitičko-podravskoj županiji i Domu zdravlja Virovitičko-podravske županije, u “slobodnim terminima”, djeca dječjih vrtića iz cijele Županije, moći će koristiti bazen u Slatini kako bi se oslobodila straha od vode, rekao je ravnatelj županijskog Doma zdravlja Ivica Fotez u utorak na aktualnom satu sjednice Županijske skupštine.

– Već dan nakon otvorenja, bazen u Slatini je počeo s radom. U skoroj budućnosti, u jednom od termina, dolazit će nam djeca iz svih vrtića na našem području, kako bi se oslobodila straha od vode te tako počela i što ranije plivati – istaknuo je Fotez.

IMG 9535 Fotor

Osim toga, naglasio je kako će od 1. travnja, ambulanta Doma zdravlja u Orahovici dobiti specijalisticu pedijatrije na neodređeno vrijeme, a koja dolazi iz Našica. Zahvalio je na angažmanu Virovitičko-podravskoj županiji i Gradu Orahovici, čime će mnoštvo djece s tog područja dobiti još bolju i kvalitetniju zdravstvenu skrb. (vpz.hr; foto: M. Lukačić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content