Druga ekipa virovitičkih košarkašica do 13 godina deklasirala Koprivnicu

U 6. kolu Regionalne lige Sjever za djevojčice do 13 godina starosti, virovitičke košarkaške nade odmjerile su snage sa košarkašicama iz Koprivnice.

Naime, u ovoj kategoriji Virovitičanke imaju čak dvije ekipe što dovoljno govori o širini kadra kluba u ovoj kategoriji. Iako u prosjeku znatno mlađe, Virovitičanke su odlično krenule u utakmicu i nakon prvih deset minuta ostvarile prednost od 10 koševa razlike.

Prednost je rasla iz minute u minutu da bi na kraju treće četvrtine iznosila čak 26 koševa razlike. Tada je trener Robert Fritz dao priliku najmlađima, koji su pokazali dio svog raskošnog talenta. Na kraju je rezultat iznosio 57:28 za raspoložene Virovitičanke.

Najraspoloženija je bila najmlađa Nika Gverić sa 13 postignutih koševa, koja je još jednom pokazala da se radi o iznimnom košarkaškom talentu. Uz bok su je pratile Gabrijela Pavlović sa 10 postignutih koševa te Dora Lakota Kovač, Tia Keserica i Martina Sabo sa osam postignutih koševa, no treba istaknuti da je Martina Sabo već u 23. minuti izašla zbog pet osobnih pogrešaka. Odlična je bila i mlađahna Hana Deskar koja je ubacila sedam koševa.

Zadovoljstvo nije krio ni trener Robert Fritz jer je ova utakmica još jednom pokazala da se za budućnost virovitičke ženske košarke ne treba brinuti.

ŽKK Virovitica: Vidović 1, Cenger, Gverić 13, Deskar H. 7, Babić 2, Kovač 8, Pavelić, Sabo 8, Pavlović 10, Keserica 8. Trener: Robert Fritz.

(www.icv.hr, ŽKK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content