FOTO Čačinačka Mladost do prvih proljetnih bodova, Voćin se pobjedom priključio sredini tablice

Mladost iz Čačinaca do prvih proljetnih bodova

Mladost Čačinci – Podravac Sopje 5:1
Igrač utakmice: Dario Periša (Mladost Čačinci)

U 16. kolu prve županijske lige, Mladost iz Čačinaca konačno je osvojila prve proljetne bodove. Na svom terenu uvjerljivo je svladala Podravac iz Sopja 5:1. Već u 15. minuti Marko Németh je doveo domaću momčad u prednost. Neposredno prije odlaska na odmor Dario Periša udvostručio je prednost Čačinčana. U drugom dijelu pogotke za Mladost postigli su Ivan Buneta, Ivan Ugarković i Dario Periša, dok je jedini pogodak za Podravac postigao gostujući kapetan Marko Matić.

NK Mladost NK Sopje 5 Custom e1554063874723

-Konačno nam se “otvorilo” te smo došli do uvjerljive pobjede. Sad nam slijedi susjedski derbi s Mikleušom. Takve utakmice su uvijek bile neizvjesne – zadovoljan je bio trener Mladosti Velimir Tresk.

Voćin s tri gola potopio Bušetinu 1947.

Voćin – Bušetina 1947. 3:0
Igrač utakmice: Roko Perić (Voćin)

Voćin je na svom Livadku uvjerljivo svladao Bušetinu 1947. rezultatom 3:0. Bušetina i dalje igra nekompletna, što se osjeća na rezultatu. Domaća momčad je povela već u 17. minuti zgoditkom Roke Perića. Dvije minute kasnije prednost Voćina je povećao na 2:0 Ivan Čović. Konačnih 3:0 postavio je iskusni Ivica Gusić u 23. minuti iz kaznenog udarca. Ovom pobjedom Voćin se priključio sredini tablice.

Sloga odnijela sva tri boda iz Čađavice

Mladost 1930. Čađavica – Sloga Zdenci 0:2
Igrač utakmice: Benjamin Dijanešić (Sloga Zdenci)

Nogometaši Mladosti 1930. doživjeli su drugi uzastopni poraz na domaćem terenu. Nakon Mikleuša, prije 14 dana bodove iz Čađavice odnijela je Sloga iz Zdenaca. Gosti su poveli dvije minute prije odlaska na odmor zgoditkom Benjamina Dijanešića. Nakon uzbudljivog nastavka utakmice gostujuću pobjedu je potvrdio Alen Dedaj pogotkom u 84. minuti.

Capture Custom

Mikleuš pobijedio u Sladojevcima

Slavonija Sladojevci – Mikleuš 0:1
Igrač utakmice: Ivan Ivčić (Mikleuš)

U proljetnom dijelu sezone nogometaši Slavonije iz Sladojevaca još nisu došli do pobjede. Nakon Suhopolja, u Sladojevcima bodove su osvojili nogometaši Mikleuša. Jedini pogodak za goste je postigao Ivan Ivčić u 13. minuti utakmice. Ovim porazom pred nogometašima Slavonije je grčevita borba za opstanak među županijskim prvoligašima.

(www.icv.hr, mš, foto: V. Grgurić)

[g-gallery gid=”517949″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content