FOTO Industrijsko-obrtnička škola Slatina bila je domaćin Međužupanijskog skupa pedagoga

Industrijsko-obrtnička škola Slatina bila je jučer (petak) domaćin Međužupanijskog skupa pedagoga iz pet županija.

Skup je započeo u slatinskom Hrvatskom domu gdje je okupljene pedagoge srednjih škola iz Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske i Virovitičko-podravske županije pozdravila viša stručna savjetnica u Agenciji za odgoj i obrazovanje, Podružnici Osijek Ivana Biljan, a potom i ravnatelj Industrijsko-obrtničke škole Slatina Mladen Graovac koji je tom prigodom naglasio važnost ovakvog skupa za školu koja ima kontinuitet izvrsnih uspjeha svojih učenika na brojnim natjecanjima koji su ujedno i genijalci izumitelji.

IMG 8233 Custom

Socio-emocionalne kompetencije u suvremenom kurikulumu bila je glavna tema Međužupanijskog skupa pedagoga na kojemu je o Međupredmetnoj temi osobni i socijalni razvoj, govorila viša stručna savjetnica Ivana Biljan. Prof. dr. sc. Goran Livazović održao je predavanje na temu Temeljne sastavnice socijalno-emocionalnog razvoja u suvremenom kurikulumu, a prof. Ljubica Pofuk na temu Socio-emocionalne kompetencije – uvjet pozitivne klime u školi.

55618285 2251797255082518 7380045933964165120 n kopija Custom

Održane su i dvije radionice u prostorima IOŠ Slatina. Prvu, imena Emocionalni razvoj i emocionalne potrebe u nastavi, održala je prof. dr. sc. Ana Kurtović, a drugu, imena Osobni i socijalni razvoj u obitelji, školi i zajednici, prof. dr. sc. Goran Livazović.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”517604″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content