FOTO Mikleuš odnio bodove iz Čađavice, Sloga ubacila petardu Bušetini, golijada u Voćinu

Mladost 1930. Čađavica – Mikleuš 2:3
Igrač utakmice: Josip Jančić

U Čađavici je odigrana utakmica puna rezultatskih obrata, pred žestokim domaćim navijačima, koji su nepotrebno na zub uzeli sudačku trojku.

Domaća Mladost 1930. povela je zgoditkom Tomislava Ribića u 19. minuti. U 33. Ivan Ivčić iz kaznenog udarca poravnava rezultat na 1:1. S tim se rezultatom otišlo na odmor. Nakon 60 minuta igre udarcem s dvadesetak metara Tomislav Kovač dovodi domaću momčad ponovno u prednost.

Domaća momčad nastojala je primiriti igru. Gosti iz kontra napada ozbiljno ugrožavaju domaća vrata. U 78. minuti jedan domaći nogometaš igra rukom u kaznenom prostoru. Sudac dosuđuje jedanaesterac, koji je Ivan Ivčić ponovno pretvorio u izjednačenje. Igrači trenera Tomislava Đurine kreću u napade pokušavajući doći do trećeg zgoditka, ali bez većeg uspjeha. U jeku domaćeg pritiska u 85. minuti u jednoj kontri Josip Jančić pogađa domaću mrežu dovodeći Mikleuš u prednost 3:2. Domaći igrači kreću u napade, kako bi spasili barem bod, ali se do kraja rezultat nije mijenjao i tri boda odlaze u Mikleuš.

[g-gallery gid=”514665″]

 

Sloga Zdenci – Bušetina 1947. 5:1
Igrač Utakmice: Alen Dedaj

Sloga iz Zdenaca zbog radova na svlačionicama sve domaće utakmice ovog proljeća igra u Dolcima. To nije bila prepreka za uvjerljivu pobjedu nad nekompletnom Bušetinom 1947. Već u sedmoj minuti domaći su vodili 2:0. Do kraja su igrači Sloge postigli još tri zgoditka, dok su gosti iz Bušetine domaću mrežu pogodili samo jednom. Tri zgoditka za Slogu je postigao Alen Dedaj, a po jednog Benjamin Dijanešić i Mario Duspara, dok je zgoditak za Bušetinu 1947. postigao Marcelo Munjeković. Tako je Sloga uzvratila za jesenski poraz u Bušetini, kada je nakon odlične igre poražena 1:2.

[g-gallery gid=”514677″]

 

Dinamo Četekovac – Rezovac 1:1
Igrač utakmice: Vanja Dežmarić

U Četekovcu je gostovao Rezovac. Prvi dio utakmice je završio bez pogodaka. U nastavku gosti su poveli u 60. minuti zgoditkom Vanje Dežmarića iz odlično izvedenog slobodnog udarca. Rezultat je udarcem glavom poravnao iskusni Darko Kokoška u 71. minuti. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao. Obje momčadi mogu žaliti za punim plijenom, jer su bile blizu pobjedi.

Voćin – Podravac Sopje 5:3
Igrač utakmice: Pavao Vicić

Derbi začelja igrao se u Voćinu između domaće momčadi i Podravca iz Sopja. Utakmica je obilovala zgodicima. Domaći nogometaši su bili u stalnoj prednosti, ali se gosti nisu predavali. Na kraju je Voćin došao do vrijednih bodova pobjedom 5:3. Zgoditke za Voćin su postigli Pavao Vicić dva, Roko Perić i Ivan Čović, obojica iz kaznenih udaraca te Ivan Tašić, dok su strijelci za goste iz Sopja bili Mihael Tomašević, Goran Kizivat i Tomislav Androš. Nakon ove utakmice Voćin se odmakao od zone ispadanja, dok Podravcu preostaje borba za svaki bod, kako bi osigurao opstanak u društvu županijskih prvoligaša.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content