FOTO Nikola Plavšić projektilom u Pitomači razbio bunker iz Bereka

Nogometaši Pitomače prvu utakmicu nastavka natjecanja u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica- Virovitica odigrali su s posljednjeplasiranim Tomislavom iz Bereka, pred svojim navijačima.

Gosti iz Bereka pokazali su se kao čvrsta momčad, koja je obrambenom formacijom uspješno branila svoja vrata, a u napadu, “što bude, bude”. Taktika im je bila izuzetno uspješna. Neutralizirali su napade domaće momčadi. Među igračima Pitomače uvukla se nervoza, uz pomisao da će doživjeti još jedan domaći remi.

IMG 8518 Custom

Međutim, u posljednjim trenucima utakmice gostujući neprobojni bunker svojim rezantnim udarcem razbio je Nikola Plavšić, što je bilo dovoljno za minimalnu pobjedu 1:0. Zgoditak je izazvao erupciju oduševljenja na terenu i u gledalištu, a tri boda ostaju u Pitomači.

-Ovom utakmicom ulazimo u natjecateljski ritam. Čestitam mojim momcima, na trudu i zalaganju. Dali su sve od sebe, kako bi došli do bodova. Vjerujem da će nam u budućim utakmicama biti puno lakše igrati – zadovoljan je bio trener Pitomače Goran Bosilkovski.

IMG 8509 Custom

Najbolji igrač u redovima Pitomače: Nikola Plavšić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”514268″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content