FOTO Održana Izvještajno-izborna skupština Udruge umirovljenika Mjesnog odbora Golo Brdo

U Mjesnom domu virovitičkog prigradskog naselja Golo Brdo, jučer (subota) je održana redovna godišnja Izvještajno-izborna skupština Udruge umirovljenika Mjesnog odbora Golo Brdo.

Rad skupštine započeo je himnom Republike Hrvatske, a svi prisutni minutom šutnje su odali počast svim preminulim članovima Udruge i poginulim hrvatskim braniteljima.

Nakon izbora radnih tijela skupštine, podneseno je Izvješće o radu za 2018. godinu, kao i financijsko te Izvješće Nadzornog odbora.

IMG 8011 Custom

Članovi Udruge umirovljenika Mjesnog odbora Golo Brdo održali su 35 sastanaka u protekloj godini, s ciljem rješavanja svih problema s kojima su se suočavali. Svakako treba istaknuti “Zelenu čistku”, akciju koju su “umirovljenici” organizirali u suradnji s Mladeži HDZ-a grada Virovitice. Akcija je provedena na prostoru između virovitičkih prigradskih naselja Golo Brdo i Korija, a sudjelovao je i gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin sa suradnicima, dok je prijevoz osigurala tvrtka Flora VTC.

IMG 8019 Custom

U suradnji s Mjesnim odborom i konjičkim klubom organizirali su “Male maškare”, gdje je nazočilo preko 70 mališana, a u jesenskom periodu i Kestenijadu. Prisustvovali su svim skupštinama, članicama Matice umirovljenika VPŽ, organizirali jednodnevni izlet u Crikvenicu, hodočašće u Ludbreg te podjelu poklon paketa, povodom sv. Nikole te pakete bolesnim i starijim članovima Udruge.

Za novog-starog predsjednika Udruge umirovljenika MO Golo Brdo izabran je Josip Blažević.

-Ovim putem se zahvaljujem na ukazanom povjerenju. Zahvaljujem se i sponzorima, Gradu Virovitici i tvrtki Flora VTC te svim našim članovima, koji su nam pomogli svojim materijalnim sredstvima. Planovi za 2019. godinu zaista su veliki, a uvjeren sam da ćemo ih sve realizirati – poručio je J. Blažević te svima zaželio ugodan boravak i veselo druženje.

IMG 8021 Custom

U ime Grada Virovitice nazočnima se obratila zamjenica gradonačelnika Virovitice Vlasta Honjek-Golinac i poželjela uspješan rad u narednom periodu te ostvarenje svih zacrtanih ciljeva u 2019. godini.

Polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća kraj spomen-obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Golom Brdu odana je počast svim poginulim hrvatskim braniteljima i preminulim članovima Udruge umirovljenika Mjesnog odbora Golo Brdo.

IMG 8030 Custom

Vrijedne “kuharice” za sve su goste pripremile slasnu večeru, a nakon toga uslijedilo je druženje gostiju i članova Udruge uz smijeh, pjesmu i ples u prepunom Mjesnom domu.

(www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

[g-gallery gid=”512206″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content