FOTO Pogledajte kako je bilo na snimanju HRT-ove uspješnice ”Lijepom našom” u Slatini

U srijedu, 6. ožujka, u Slatini je održano snimanje mega popularnog glazbeno-scenskog spektakla, emisije Hrvatske radio-televizije ”Lijepom Našom”.

Emisija ”Lijepom našom”, uz neizostavnog voditelja Branka Uvodića, prvi put je u Slatini snimana davne 1997. godine, tako da je ovo drugo snimanje HRT-ove uspješnice koja se na malim ekranima prikazuje dugih 25 godina, izazvalo iznimno velik interes javnosti, tražila se i karta više.

IMG 5906

Sportska dvorana Srednje škole Marka Marulića Slatina bila je premala za sve one koji su željeli prisustvovati snimanju, pa su organizatori za one koji nisu mogli nabaviti ulaznicu postavili šator na betonskom igralištu uz dvoranu, gdje se na video-zidu moglo uživo pratiti što se događa u dvorani.

Snimljeni materijal na HRT-u bit će emitiran kroz dvije emisije, 16. i 23. ožujka. U jednoj emisiji domaćin je virovitičko-podravski župan Igor Andrović, a u drugoj slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić.

IMG 6337

”Lijepom našom” u Slatini su nastupili: KUD Dika Slatina, KUD Mikleuš, KUD Podravac Sopje, SKD Prosvjeta Slatina, KUD Podravina Čađavica, MPS KUD Crkvari, Slavonski trubači, Did Tunjo i bač Roko iz Otoka, Suhopoljski tamburaši, Podravski mužikaši, Dangube, Čokanj, TS Fantazija, TS Fijaker, Cecilija, Nikolina Kovač, Željko Lončarić Žec, Viktorija Kulišić-Đenka, Tkanica, Višnja Pevec, Đuka Čaić, Branislav Bane Krstić, Miroslav Škoro, Šima Jovanovac i za kraj Kićo Slabinac.

Kako je bilo na snimanju pogledajte u našoj velikoj fotogaleriji…

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”511590″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content