FOTO “Prošećite” novom zgradom Aneksa B1 dnevne bolnice na kojoj se radovi bliže kraju

Pri kraju su radovi na dogradnji i opremanju zgrade Aneksa B1 dnevne bolnice Opće bolnice Virovitica. U tijeku su električarski, keramičarski i ličilarski radovi, a neke prostorije već su “poprimile” konačan izgled. Također, posebnim prolazom dnevna bolnica spojena je s ostatkom bolnice, a u tijeku su i radovi na krovištu te uskoro slijede i radovi na fasadi.

Podsjetimo, projekt “Dogradnja i opremanje dnevnih bolnica Opće bolnice Virovitica” vrijedan je 50 milijuna kuna, od čega radovi na novoj zgradi iznose gotovo 22 milijuna kuna, a oprema oko 30 milijuna kuna. Radove izvode Nexe gradnja Našice, Panon gradnja Našice, Elektrocentar Petek Ivanić Grad te Vodovod montaža Osijek.

Provedbom ovog projekta virovitička Opća bolnica smanjit će liste čekanja, broj akutnih kreveta te istovremeno povećati funkcionalnost dnevnih bolnica. Projekt Opće bolnice Virovitica, čiji je osnivač Virovitičko-podravska županija napisala je VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. Projekt u stopostotnom iznosu bespovratno financira Europska unija. (www.icv.hr, žđl, Foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”517024″ watermark=”1″]

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content