FOTO U županijskom derbiju Virovitica bez šest igrača uvjerljivo svladala jesenskog prvaka Papuk

Već prvo kolo nastavka natjecanja u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica donijelo je županijski derbi između Virovitice i vodećeg Papuka iz Orahovice.

Strateg Virovitice Samuel Spudić u utakmicu je ušao s dosta zebnje jer nije mogao računati na šest standardnih prvotimaca. Prve minute su pokazale da su gosti iz Orahovice izraziti favoriti u ovoj utakmici. Nizali su priliku za prilikom, ali je domaća obrana uspješno odolijevala gostujućim napadima. Gosti su promašivali nemoguće. U jeku gostujućih napada iskusni Krešimir Crvenka koristi nesporazum u gostujućoj obrani i dovodi domaću momčad u prednost 1:0.

IMG 8416 Custom

Na odmoru u svlačionici zbog ozlijede je ostao najkvalitetniji igrač Papuka Marin Čavić. Napadi gostujućih nogometaša su se nastavili. U sedamdesetoj minuti novak u sastavu Papuka Josip Vidaković koristi nesporazum Denisa Kovača i Krešimira Tomljanovića i poravnava rezultat na 1:1.

Osamdeset prva minuta donijela je rješenje pobjednika. Vratar Papuka Eljfat Mehmedi neoprezno ruši Krešimira Crvenku. Sudac pokazuje na bijelu točku, a gostujući je vratar dobio drugi žuti karton, zbog čega je morao napustiti igru. Rok Horaček je uspješno realizirao kazneni udarac i doveo domaće u prednost 2:1.

U sudačkoj nadoknadi pričuvni gostujući vratar ruši Horačeka, sudac po drugi puta pokazuje na bijelu točku, a Horaček je ponovno precizan i postavlja konačni rezultat 3:1.

IMG 8406 Custom

-Igrači su odradili na terenu ono što sam tražio od njih. Mladi su pokazali, da se na njih može ozbiljno računati. Agresivnom igrom smo prisilili goste na greške, koje su nam donijele vrijednu pobjedu – rekao je domaći trener Samuel Spudić.

-Zaslužena pobjeda domaćih nogometaša. Moramo skupiti glave i dalje krenuti u nove pobjede – zaključio je gostujući trener Darko Krsnik.

Igrač utakmice: Rok Horaček

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”514246″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content