HSS tiskovna konferencija: Aktualne političke situacije u gradu

Gradska organizacija HSS-a održala je svoju redovnu tiskovnu konferenciju s temom aktualne političke situacije u gradu. Konferenciju je otvorila predsjednica GO HSS-a Marija Šafer u uvodu je govorila o aktivnostima stranke u gradu, a u nastavku se obratio predsjednika kluba vijećnika HSS-a Igor Hozić.

-Bez obzira na povremene pritiske koalicijskog partnera, od svog programa i načina rada, mi nećemo odstupiti pa i pod cijenu prizivanih ponovljenih izbora – rekao je Hozić. U nastavku konferencije gradonačelnica Ana-Marija Petin govorila je projektima Grada Orahovice naglasivši kako je Grad nastavio s uspješnom suradnjom s Fakultetom za dentalnu medicinu i zdravstvo, a također se osvrnula i na projekt Zaželi koji Grad uskoro dovršava.

-Projekt Zaželi vrijedan je više od 5 milijuna kuna. Posao će dobiti 30 žena starijih od 50 godina koje će brinuti o više od 130 osoba starije životne dobi – rekla je Petin te se na kraju osvrnula i na trenutnu suradnju s koalicijskim partnerom SDP-om.

-Situacija s koalicijskim partnerom je ostala ista. Moram reći da svi naši suradnici u gradu pa tako i predsjednik Vijeća, uredno dobivaju obavijesti o svakodnevnim aktivnostima koja se događaju. No, nitko od naših koalicijskih partnera se nije došao informirati, niti došao na ijedan sastanak, a isto tako ne prate događaje ili godišnje Skupštinu bilo koje Udruge – zaključila je Petin.(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content