Najmlađi košarkaši Virovitice sudjelovali na ALL STAR vikendu u Koprivnici

U nedjelju, 17. ožujka se u Koprivnici održao 7. ALL STAR susret u Mini basket Ligi dječaka MBL-M11. Igrala se utakmica između Plave i Crvene selekcije.

Za Crvene su nastupili i košarkaši KK Virovitice: Gabriel Kečkiš, Arijan Kečkiš, Gabriel Denić i Luka Farkaš. U vrlo borbenoj i neizvjesnoj utakmici pobjedu je odnijela Plava selekcija.

Između utakmice gledatelji su mogli uživati u finalu sportskih igara, koje su izborili i virovitički košarkaši. Arijan Kečkiš takmičio se u brzini vođenja lopte i izvođenju slobodnih bacanja, Luka Farkaš u izvođenju slobodnih bacanja te Gabriel Denić u tehnici vođenja lopte. Dečki su bili odlični, i malo je falilo da se okite plaketama i osvoje glavnu nagradu u svojim disciplinama.

54517063 1049024118621759 2278868093449011200 o Custom
foto: facebook, KS KKŽ

Na ALL STAR utakmici podijeljeni su pehari i medalje za osvojena prva tri mjesta u MBL-M11 Košarkaškog saveza Koprivničko-križevačke županije. Prvo mjesto osvojila je ekipa KK Koprivnica, drugo mjesto KK Radnik iz Križevaca, dok je treće mjesto pripalo ekipi KK Virovitica.

-Čestitamo našim najmlađim košarkašima na ostvarenom uspjehu, koji su kroz čitavu sezonu pokazali da u košarkaškom klubu Virovitica nema brige za budućnost – poručili su iz KK Virovitica.

(www.icv.hr, KK Virovitica)

3 Custom 1
foto: KK Virovitica

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content