NAPETA UTAKMICA U KORIJI Omladinac imao 2:0 protiv Pitomače pa ispao nakon lutrije jedanaesteraca

Danas (nedjelja) su odigrane preostale utakmice 4. kola županijskog nogometnog kupa.

Jedna od definitivno najzanimljivijih utakmica odigrana je u Koriji, gdje se županijski drugoligaš Omladinac suprostavio Pitomači, članu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, a u dramatičnoj utakmici do posljednje minute, malo je falilo da domaća momčad priredi senzaciju. Gosti su u prvih 20-ak minuta na terenu bili dominantniji, domaća momčad se uspješno branila, a treba istaknuti pokušaje Begovića i Plavšića, koje je uspješno ukrotio domaći vratar Jerbić. Uz kapetana Begovića, igru Pitomače uglavnom je vodio razigrani Paradinović.

IMG 8120 Custom

Kako je utakmica odmicala, tako je i domaći sastav počeo stvarati šanse i prijetiti gostujućem vrataru Zdelaru. Iako je Omladinac igrao bez svojih udarnih igrača Grubića i Gibe, ekipa se junački borila, a na kraju stigla i do vodećeg zgoditka krajem prvog dijela. Na opće veselje mnogobrojne domaće publike poentirao je Škvarić iz kaznenog udarca. Na predah se otišlo rezultatom 1:0 za domaći sastav.

IMG 8110 Custom 1

U nastavku domaćin kreće po novi pogodak, a nije se dugo čekalo da se to i dogodi. Jedan, naizgled bezopasan slobodan udarac iskosa izveo je Čupen, a lopta je nakon nespretne intervencije vratara Zdelara završila u gostujućoj mreži. Publika je “proključala”, činilo se da je gost nokautiran, no, Pitomača se vratila u utakmicu. Jakupec je smanjio na 2:1, a izjednačujući pogodak postigao je Miloš. Nakon 90 minuta igre rezultat je bio 2:2, a igrači su pristupili izvođenju jedanaesteraca.

IMG 8147 Custom e1552239677576

Vrlo precizni bili su s obje strane, sve do rezultata 7:8, a onda jedan slab pokušaj domaćeg nogometaša ukrotio je Zdelar i poveo svoju momčad u peto kolo.

Omladinac Korija – Pitomača 2:2 (1:0) – nakon penala 7:8

(www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

[g-gallery gid=”512497″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content