ODIGRANO 15. KOLO Na terenima županijskih prvoligaša čitav niz neočekivanih rezultata

Danas (nedjelja) je odigrano 15. kolo prve županijske nogometne lige, a gledatelji su mogli svjedočiti čitavom nizu neočekivanih rezultata.

Bratstvo Gornje Bazje – Dinamo Četekovac 2:3
Igrač utakmice: Danijel Tunić

Igračima Dinama iz Četekovca očito leže gostovanja u općini Lukač. Prošle sezone su odnijeli bod iz Gornjeg Bazja, dvije godine uzastopce osvajaju bod i u Lukaču. Nogometaši Bratstva iz Gornjeg Bazja u utakmicu su ušli samouvjereno. U 14. minuti su poveli zgoditkom Vedrana Bajivića. U 38. minuti je poravnao najubojitiji gostujući igrač Darko Kokoška. Nakon sat vremena igre Bratstvo ponovno ima prednost zgoditkom Tonija Zebe. Gosti se ne predaju, u 67. minuti ponovno poravnavaju rezultat zgoditkom Kokoške. Deset minuta prije kraja utakmice Danijel Tunić koristi nesmotrenost domaće obrane i dovodi svoju ekipu u prednost, koja je ostala do kraja utakmice.

Sloga Zdenci – Lukač 05 0:0
Igrač utakmice: Mateo Jugović

Lukač 05 je gostovao u Dolcima, gdje je ovog proljeća domaćin zdenačka Sloga. Sloga je veći dio utakmice dominirala. Domaći nogometaši su u dva navrata pogodili okvir gostujućeg gola, ali zgoditak nisu postigli. Lukačani su se orijentirali na obranu, jer je nedostajalo nekoliko igrača iz prve postave. U posljednjem dijelu utakmice Josip Šoštar je mogao osigurati gostima tri boda, ali nije do kraja bio odlučan u svom naumu.

Bušetina 1947. – Mladost 1930. Čađavica 2:3
Igrač utakmice: Tomislav Ribić

Tijekom tjedna trener Bušetine 1947. Željo Janeš bio je na velikim mukama, jer za utakmicu s gostima iz Čađavice nije mogao računati na nekoliko standardnih prvotimaca. Gosti u tridesetak minuta postižu dva zgoditka: prvo Antonio Martinčević iz igre, a zatim Robert Šomođi iz kaznenog udarca. Do odmora domaća momčad uspijeva smanjiti gostujuću prednost zgoditkom Darka Bušetinčana. U 57. minuti Marcelo Munjeković izjednačava rezultat na 2:2. Ipak, gosti u 72. minuti postižu treći zgoditak. Strijelac je bio Tomislav Ribić. Sva tri boda putuju u Čađavicu.

Mikleuš – Voćin 1:1
Igrač utakmice: Pavao Vicić

Utakmice Mikleuša i Voćina uvijek su bile pune uzbuđenja. Ovog puta na igralištu u Mikleušu domaća momčad je povela zgoditkom Josipa Jančića nekoliko trenutaka prije odlaska na odmor. U drugom dijelu, u 65. munuti Pavao Vicić poravnava rezultat. Skor se nije mijenjao do kraja utakmice, tako da je svaka momčad osvojila po bod.

Podravac Sopje – Slavonija Sladojevci 2:2

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”516520″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content