Pitomačanka Martina Živko sudjeluje u projektu Nove TV “Ljepotice i genijalci”

Na Novoj TV večeras je krenuo novi projekt pod nazivom “Ljepotice i genijalci”, a riječ je o sociološkom eksperimentu pred TV kamerama koji spaja na prvi pogled nespojive karaktere u parove koji zajedničkim radom i zalaganjem trebaju savladati različite zabavne zadatke na putu do glavne nagrade koja iznosi 200.000 kuna.

Kako piše Nova TV, 22 kandidata u 22 epizode imaju priliku pokazati svoj talent, znanje, vještine, ali i socijalnu (ne)inteligenciju kroz izvršavanje zadataka i u tandemu osvojiti glavnu nagradu ukoliko izbjegnu eliminacije.

Dio ovog TV projekta je i Pitomačanka s trenutnom adresom u Zagrebu, Martina Živko. Martina je trgovkinja, a želi postati glumica te se nada kako će joj sudjelovanje u showu pomoći u ostvarenju snova. Opisuje se kao zanimljiva, luda i ponekad bahata. Hobiji su joj kave s prijateljima i rolanje.

IMG 20190318 231639

U prvoj epizodi par joj je postao Nino Uzelac, programer koji za sebe kaže da je lijen, znatiželjan, skroman, hrabar i kreativan dečko. Hobi mu je stvaranje zabavnih aplikacija za mobitele, a u školskim danima je svirao klavir i harmoniku. Svojim najvećim postignućem u životu smatra to što se pronašao u programiranju.

Kako će se ova priča dalje odvijati, tek ćemo vidjeti. (www.icv.hr, novatv.dnevnik.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content