POENTIRALI BARIŠIĆ I KRAMARIĆ Vatreni se dobro namučili i tek u nastavku slomili Azerbajdžan

Vatreni su uspješno krenuli u kvalifikacijama za EP. U 1. kolu skupine E hrvatska nogometna reprezentacija u Maksimiru je pobijedila Azerbajdžan s 2:1 – piše vecernji.hr

Strijelci za Dalićeve izabranike bili su Barišić (44.) i Kramarić (79.), a za goste zabio je Šejdaev (19.). Na tribinama maksimirskog stadiona bilo je 23 tisuće navijača. Vatreni su dominirali prvim poluvremenom, ali su gosti izveli dvije kontre iz kojih su jednom uspjeli zabiti. Zadnjih deset minuta Dalićevi izabranici su stiskali obruč oko vrata gostiju i bili su nagrađeni. Nakon udarca iz kuta u 44. minuti Barišić je zabio za izjednačenje.

U nastavku su Vatreni nastavili dominaciju, ali lopta nikako nije htjela u mrežu. Tek u 79. minuti obrana Azerbajdžana je popustila. Kramarić je dobio loptu s lijeve strane i sjajno pogodio suprotni kut gostujućeg vratara za 2:1. U drugoj utakmici naše skupine u Trnavi je Slovačka pobijedila Mađarsku s 2:0, a zabijali su Dude (43.) i Rusnaka (85.). Hrvatska sljedeću utakmicu u kvalifikacijama igra u nedjelju, 24. ožujka u Budimpešti protiv Mađarske u 18 sati.

(vecernji.hr, foto: ilustracija, arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content