SLIJEDI KOKA Pobjeda i poraz kadetkinja 1234 Virovitice u Umagu, kreće razigravanje za poredak

Drugog dana kadetske završnice u Umagu rukometašice 1234 Virovitice su odigrale dvije utakmice. U prvoj su pobijedile Dardu rezultatom 18:13.

Virovitičke Lavice dosta su se mučile da bi došle do prve pobjede na završnici. Ekipa Darde je pružila puno čvršći otpor nego u ligaškoj utakmici, koja je odigrana prije nešto više od mjesec dana, kada su Virovitičanke bile uvjerljive s 29:17. U ovoj utakmici igračice iz Darde prijetile su do odlaska na odmor. U drugom dijelu Virovitičanke su bile u stalnoj prednosti, ali nisu uspjele stvoriti veću razliku od šest zgoditaka(18: 12). Zgoditke za 1234 Viroviticu postigle su Lukrecia Veršec i Lea Zupčić po pet, Elena Bardić tri, Marija Medved i Lea Lješčak po dva te Ana Blažev jedan, dok je Iva Mustač sakupila 12 obrana.

Posljednji susret u skupini C kadetkinje 1234 Virovitice igrale su sa Splitom 2010. Već prije utakmice bilo je jasno da ih samo pozitivan rezultat (neriješeno ili pobjeda) vodi u razigravanje za prvih šest mjesta. Virovitičanke su odlično počele utakmicu. Do jedanaeste minute bile su u prednosti od jednog do dva zgoditka. Nakon toga posustaju, što koriste Splićanke i na odmor odlaze s tri zgoditka prednosti (10:7). U nastavku utakmice iskusnije igračice iz Splita postepeno odlaze na pet zgoditaka prednosti. U posljednjih pet minuta virovitička trenerica Zdenka Premužić u igru ubacuje mlađe igračice, tako da je Split 2010. na kraju pobijedio 24:16. Zgoditke za Virovitičanke su postigle Lea Zupčić osam, Lukrecia Veršec tri, Marija Medved i Ana Blažev po dva te Lea Lješčak jedan.

Danas (subota) u 11.30 sati kadetkinje 1234 Virovitice u razigravanju od sedmog do dvanaestog mjesta igraju s varaždinskom Kokom. U slučaju pobjede razigravat će za poredak od sedmog do devetog, a ako izgube za poredak od desetog do dvanaestog mjesta.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content