ŠPIŠIĆ BUKOVICA Donesena odluka o povećanju troškova prehrane za najugroženije

U utorak, 26. ožujka, pod predsjedanjem predsjednika Vijeća Tihomira Majstorovića održana je 20. sjednica Općinskog vijeća Općine Špišić Bukovica. Vijećnici su na ovoj sjednici donesli Odluku o utvrđivanju pročišćenog teksta Odredbi za provedbu, pročišćenog grafičkog i tekstualnog dijela Prostornog plana uređenja Općine Špišić Bukovica, kao i Odluku o oslobađanju plaćanja komunalnog doprinosa za Virkom d.o.o. za aglomeraciju Vukosavljevica i Ulicu Bukovački vinogradi te osnivanju prava služnosti vodovoda u Bušetini i sklapanja ugovora s tvrtkom Virkom d.o.o.

IMG 98fe7a98394950ab154f556675b1f023 V e1553635026853

Također, donesena je Odluka o kupnji nekretnine u Okrugljači koja je namijenjena DVD-u Okrugljača za vatrogasnu garažu. Usvojeno je Izvješće o utrošku sredstava ostvarenih od zakupa, prodaje, privremenog zakupa, prodaje izravnom pogodbom i dugogodišnjeg zakupa poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske za 2018. godinu, kao i Izvješće o radu Općinskog načelnika za 2018. godinu.

Osim toga, donesena je i izmjena Odluke o socijalnoj skrbi za područje Općine Špišić Bukovica kojom je iznos troškova prehrane za najugroženije povećan s 200 na 500 kuna mjesečno što pokazuje brigu Općine o socijalno ugroženim mještanima ove općine, istaknuo je načelnik općine Špišić Bukovica Hrvoje Miler. (www.icv.hr, žđl)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content