Udruga S.O.S. Virovitica započinje provedbu projekta “Trebate posao? Dobrodošli u klub!”

U utorak, 26. ožujka predsjednica Udruge S.O.S. Virovitica sudjelovala je na konferenciji “Zaposli se u Hrvatskoj”, u sklopu koje je upriličeno i svečano uručivanje ugovora za projekte financirane iz Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva “Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III”.

Dodijeljeno je 58 ugovora o financiranju projekata, a jedan od njih je i projekt udruge S.O.S. Virovitica “Trebate posao? Dobrodošli u klub!”.

Projekt se provodi u partnerstvu s Gradom Viroviticom, Općinom Špišić Bukovica i Općinom Pitomača, a cilj mu je povećati osobne kompetencije mladih nezaposlenih osoba s područja grada Virovitice te općina Špišić Bukovice i Pitomače. Projekt će se provoditi 24 mjeseca, tijekom kojih će biti organizirane različite vrste aktivnosti namijenjene povećanju zapošljivosti mladih nezaposlenih osoba.

47477494621 fe77352026 k Custom
foto: S.O.S. Virovitica

-Pozivamo sve nezaposlene mlade osobe, zainteresirane za sudjelovanje u projektu, da prate web stranicu Udruge www.sosvt.hr i facebook stranicu S.O.S. Virovitica, na kojima ćemo objavljivati sve informacije o projektnim aktivnostima – poručili su iz Udruge S.O.S. Virovitica.

(www.icv.hr, S.O.S. Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content