Virovitičke košarkašice Lucija Petras i Petra Grbac najpreciznije i najbrže od svih dječaka i djevojčica do devet godina starosti na Regiji Sjever

Proteklog vikenda u Bjelovaru je održana ALL STAR utakmica Lige dječaka/djevojčica U-9 između Crvene i Plave Selekcije na kojoj je nastupilo i šest košarkašica ŽKK Virovitica: Petra Grbac, Lucija Petras, Tia Keserica, Mia Milković, Lana Grabić, Ema Kovačević i Dorotea Blažičević, dok je trener selekcije bio Robert Fritz.

U revijalnoj utakmici Crvena selekcija za koju su nastupili uglavnom dječaci bila je uspješnija od Plave selekcije za koju su igrale Virovitičanke i to rezultatom 42:18.

U poluvremenu utakmice podijeljeni su i pehari za natjecanje u ovogodišnjem prvenstvu te su vesele Virovitičanke ugrabile svoj prvi trofej i pripadajuće medalje za osvojeno drugo mjesto.

53389222 1044544389069732 5102468224784531456 o Custom
foto: facebook, Košarkaški savez KKŽ

Nakon podjele pehara uslijedila su i natjecanja u izvođenju slobodnih bacanja, tehnici vođenja lopte i brzini vođenja lopte. Tu su na iznenađenje muških ekipa čak dvije titule odnijele Virovitičanke Lucija Petras i Petra Grbac. Nakon što su kroz kvalifikacijske turnire izborile završnicu i u finalu su pokazale da redoviti dolazak na treninge i kvalitetan rad donosi rezultat.

Tako je precizna ruka Luciji Petras i brzo i spretno vođenje lopte Petri Grbac donijelo vrijedno priznanje.

(www.icv.hr, ŽKK Virovitica)

[g-gallery gid=”512735″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content