Volonteri SŠ M. Marulića Slatina sudjelovali na kreativnim radionicama izrade uskrsnih predmeta u sklopu volonterskog kampa

Skupina volontera Školskog volonterskog kluba “Carpe Diem” Srednje škole Marka Marulića Slatina sudjelovala je u Novoj Jošavi, mjestu kraj Orahovice koje je odnedavno dom volontera Virovitičko-podravske županije, na kreativnim radionicama održanim u sklopu volonterskog kampa.

Kamp je organizirala Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Jaglac iz Orahovice u sklopu projekta “Šalji dalje”, a vrijeme održavanja bilo je od 25. do 29. ožujka.

ssmmvolonteri2019 6 Custom
foto: SŠ Marka Marulića Slatina

Učenice i učenici SŠ Marka Marulića Slatina škole, Antonia Gegić, Marija Štimac, Filip Grahovac, Antonio Fišli, Valentina Gegić i Antonia Vukić, u pratnji profesorica Marine Ivoš i Silvije Štimac, sudjelovali su tako u kreativnim radionicama izrade ukrasnih predmeta za nadolazeće uskršnje blagdane, te izradi ambalaže za pakiranje proizvoda od ljekovitih biljaka, sapuna i prirodne kozmetike.

Koliko su im se radionice svidjele, govori činjenica da su odlučili i sami organizirati radionicu slične tematike u svojoj školi u travnju, te su pozvali koordinatoricu projekta Udruge Jaglac, Lidiju Petrović, da ih poduči još nekim tehnikama ukrašavanja uskršnjih jaja i izradi prigodnih ukrasa.

(www.icv.hr, adf, SŠ M. Marulića Slatina)

[g-gallery gid=”517368″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content