1. ŽNL Derbi kola na stadionu Park: Vodeće Suhopolje dočekuje Bratstvo iz Gornjeg Bazja

Na uskrsni vikend nogometni tereni neće mirovati. Sve utakmice prve županijske nogometne lige igraju se u 16,30 sati.

U subotu, 20. travnja na stadionu Park u Suhopolju, lider prvenstva dočekuje probuđeno Bratstvo iz Gornjeg Bazja, koje je u seriji od tri uzastopne pobjede. Suhopoljčani će imati veliki motiv da gostima uzvrate za jesenski poraz na njihovom terenu.

U Voćinu domaći nogometaši igraju s Lukačem 05. Oba trenera suglasna su da će to biti uzbudljiva utakmica, u kojoj će rezultat biti neizvjestan do samog kraja.

Ostale utakmice igraju se na sam Uskrs, u nedjelju, 21. travnja. Drugi derbi u vrhu tablice igra se u Dolcima, gdje “domaća” Sloga iz Zdenaca, koja je na trećem mjestu na tablici dočekuje drugoplasiranu Mladost iz Čačinaca.

Uzbudljivo bi trebalo biti u Novoj Šarovki, gdje će Podravac iz Sopja ugostiti Rezovac. U posljednjim kolima razbuđeni Podravac pokušat će osvojiti nova tri boda, s kojima bi se odmaknuli od dna tablice. Rezovac bi se novim bodovima učvrstio u zlatnoj sredini.

Bušetina 1947. na svom Bereku igra s Dinamom iz Četekovca. Domaći su ovog proljeća osvojili samo bod, hoće li na Uskrs doći do prve proljetne pobjede? Gosti dolaze bez svog najboljeg strijelca Darka Kokoške, koji je isključen prošle nedjelje.

Mikleuš na svom terenu dočekuje Graničar iz Okrugljače. Domaći su izraziti favoriti, ali se ne smiju opustiti, jer se gosti sigurno neće unaprijed predati.

U Čađavici domaća Mladost igra sa Slavonijom iz Sladojevaca. Za obje momčadi svaki bod ima veliko značenje u borbi za opstanak u ligi.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content