2. ŽNL “Najzanimljivije” u Gornjem Bazju, Podgorje na mukama u Koriji, u Velikom Rastovcu općinski derbi

Sve utakmice 16. kola drugih županijskih liga igraju se danas (nedjelja) u 16,30 sati.

U skupini zapad najzanimljivije bi trebalo biti u Gornjem Bazju, gdje igraju Dinamo iz Kapele Dvora i Sveti Đurađ. U proljetnom dijelu sezone Sveti Đurađ ne zna za poraz, dok je Dinamo izgubio samo od neprikosnovenog Omladinca iz Korije.

Sokol će u susretu s Croatijom iz Grabrovnice pokušati doći do prvih proljetnih bodova.

Vodeći Omladinac je favorit na svom terenu u susretu s Podgorjem. U Lukaču će “domaći” Turanovac i Gradina pokušati doći do prve proljetne pobjede. Mladost u Vukosavljevici dočekuje Dravu iz Terezinog Polja.

U skupini Istok u Velikom Rastovcu se igra općinski derbi između domaće Munje i Crnca.

Borova je domaćin DOŠK-u iz Dolaca. Zrinski na svom terenu u Novoj Bukovici igra s Tehničarom iz Cabune. U Kozicama gostuje momčad Ćeralija, dok u Bakiću kod Mladosti gostuje Standard iz Nove Šarovke.

U skupini Zapad igraju: Sokol Milanovac – Croatia Grabrovnica, Mladost Vukosavljevica – Drava Terezino Polje, Omladinac Korija – Podgorje, u Lukaču Turanovac – Gradina i u Gornjem Bazju Dinamo Kapela Dvor – Sveti Đurađ, dok je Bilogora 1947. iz Špišić Bukovice slobodna.

U skupini Istok se sastaju: Mladost Bakić – Standard Nova Šarovka, Munja Veliki Rastovac – Crnac, Kozice – Ćeralije, Zrinski Nova Bukovica -Tehničar Cabuna i Borova – DOŠK, dok je Mladost iz Miljevaca slobodna.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content