4. LIGA BJ-KC-VT Može li Slatina pomoći Papuku i “skinuti” Tehničar iz Cvetkovca s trona?

Nogometaši Virovitice danas (subota) u 16 sati igraju utakmicu 17. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica u Čazmi, kod istoimenog domaćina. Nakon neočekivanog domaćeg poraza u prošlom kolu protiv Dinama iz Predavca Virovitičani imaju priliku osvojiti nova tri boda protiv pretposljednje momčadi lige, koja je sakupila tek 11 bodova. Ipak, neće to biti lagana utakmica, kako se možda naizgled i čini. Virovitica je u prvoj utakmici jesenas pobijedila Čazmu na domaćem terenu 2:1.

-U ovoj ligi svaka momčad može pobijediti na domaćem terenu, nema laganih utakmica, ali idemo dati svoj maksimum i probati do punog plijena – poručio je trener Virovitice Samuel Spudić.

Pred nogometašima Slatine je druga uzastopna utakmica na domaćem travnjaku. U 17. kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica danas (subota) u 16 sati na stadionu Antuna Tone Butorca ugošćuju vodeću momčad lige, Tehničar iz Cvetkovca.

-Angažmanom i taktičkom postavkom iz proteklih kola možemo nastaviti pobjednički niz u proljetnom dijelu prvenstva te iznenaditi favorizirane goste. Bit ćemo kompletniji nego proteklo kolo, što nam dodatno budi optimizam – utakmicu je najavio trener Slatine Damir Pemper.

Orahovački Papuk, drugoplasirana momčad lige, ugostit će danas (subota) Podravac iz Virja. Navijači ekipe domaćeg stratega Darka Krsnika vjeruju u laganu pobjedu. Podravac je udaljen samo dva boda od začelja, pa bi Papukovci trebali iskoristiti šansu i ostati u korak s vodećim Tehničarom. Tko zna, ako Slatina iznenadi goste iz Cvetkovca, Papuk bi mogao zasjesti na sam vrh 4. lige.

U posljednjoj utakmici 17. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica u nedjelju, 7. travnja nogometaši Pitomače gostuju u obližnjoj Grabrovnici, gdje ovog proljeća svoje domaće utakmice igra Mladost iz Kloštra Podravskog. U prva tri proljetna kola Pitomačani su osvojili četiri boda. Trebao je biti i koji bod više na kontu, ali napadači Pitomače “boluju od kronične neefikasnosti”.

– U nedjelju mogu računati na sve svoje igrače. U sastav se vraćaju ozlijeđeni i kartonirani te vjerujem, da u punom sastavu možemo do tri boda, na terenu, na kojemu je dio mojih igrača godinama igrao za Croatiju – vjeruje u pozitivan ishod susjedskog derbija trener-igrač Pitomače Goran Bosilkovski.

(www.icv.hr, mš, ts, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content