4. LIGA BJ-KC-VT “Narančasti” dočekuju križevački Radnik, Pitomača na domaćem terenu protiv Dinama

Ovog vikenda igra se 18. kolo 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Nogometaši Virovitice danas (subota) će na Vegeški ugostiti križevački Radnik. Utakmica počinje u 16 sati. Bit će ovo derbi sredine tablice, a domaća momčad bi se pobjedom približila Križevčanimana na dva boda zaostatka. Osim kartoniranog Markovića, zbog istog razloga u sastavu domaćih nema ni Crvenke. Suvajac je počeo trenirati, ali neće biti spreman za ovu utakmicu.

-Bit će jako teško, opet smo nekompletni, nedostaje nam nekoliko standardnih prvotimaca. Prošlo kolo Radnik je ubacio čak osam golova Gariću iz Garešnice. Bez obzira na sve, očekivanja su kao i uvijek na domaćem terenu, idemo uzeti sva tri boda – rekao je trener Virovitice Samuel Spudić.

Nogometaši Slatine putuju u Garešnicu, gdje ih čekaju igrači Garića. Ovog proljeća Slatinčani igraju preporođeno i sigurno će težiti nastavku uspješne serije.

-Na utakmici u Garešnici zbog žutih kartona ne mogu računati na četiri igrača. To su Renato Pecolaj, Dominik Šantavec, Davor Jozić i Matija Bubaš. Bit će nam teško bez njih, ali ćemo pokušati doći do bodova – optimističan je trener Slatine Damir Pemper. Utakmica se igra danas u 16 sati.

Nogometaši Pitomače u proljetnom dijelu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica stvaraju brojne prilike za zgoditak, ali su neefikasni. Trener Goran Bosilkovski ponudio je ostavku, ali ju uprava kluba zasad nije prihvatila. Danas u 16 sati Pitomača na svom terenu ugošćuje Dinamo iz Predavca. Obrana se mora dobro pripremiti jer gostujući napad predvodi najbolji strijelac lige Josip Gegić.

-Opet imamo nekoliko ozlijeđenih igrača, ali ćemo pokušati osvojiti sva tri boda na svom terenu – utakmicu je najavio trener Goran Bosilkovski.

Vodeća momčad 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica orahovački Papuk u 18. kolu putuje kod posljednje ekipe na tablici, Tomislava iz Bereka. Teren u Bereku poznat je kao teško osvojiv za goste. Zato lideri prvenstva na put moraju ići puni samopouzdanja jer u suprotnom ne mogu računati na osvajanje bodova, koji će ih zadržati na čelnoj poziciji na tablici. Trener Darko Krsnik će ih sigurno dobro pripremiti. Utakmica se igra danas u 16 sati.

(www.icv.hr, mš, ts, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content