Članovi UDVDR Ogranak Slatina dijelili poklon pakete hrvatskim braniteljima u potrebi

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Ogranak Slatina i ove se godine za uskrsne blagdane sjetila hrvatskih branitelja te organizirala podjelu prigodnih poklon paketa za deset obitelji u potrebi.

Tako su danas (četvrtak), na inicijativu predsjednika spomenute Udruge Ivana Selenića, članovi obišli obitelji s područja grada Slatine i uručili im poklone.

– Mi svake godine organiziramo podjelu prigodnih poklona uoči blagdana obiteljima hrvatskih branitelja u potrebi. Ove godine, u suradnji s Gradom Slatinom i Gradskim društvom Crvenog križa Slatina, pripremili smo deset paketa koje smo podijelili potrebitima na području Slatine. Tri paketa podijelili smo u slatinskom prigradskom naselju Bakić, dok ostalih sedam u Slatini – rekao je Ivan Selenić.

Zajedno sa članovima UDVDR Ogranak Slatina, obitelji hrvatskih branitelja kojima su paketi dijeljeni, obišao je i slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić, te se i sam uvjerio u situaciju s kojom se nose poneki hrvatski branitelji s područja grada Slatine.

– Grad Slatina pomogao je u sufinanciranju ovih paketa pomoći obiteljima hrvatskih branitelja. To je već postala jedna tradicija u Slatini, da se na ovaj način pomogne našim braniteljima. Nadam se da će ova mala gesta uljepšati nadolazeće uskrsne blagdane obiteljima kojima smo pakete uručili – istaknuo je gradonačelnik Ostrošić. (www.icv.hr, adf, Foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”521938″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content