CRVENKA I VACLAVEK U subotu, 27. travnja okršaj bivših suigrača koji su zamalo šokirali zagrebački Dinamo

Ovog vikenda igraju se utakmice 20. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, a nogometaši Virovitice svoju utakmicu igraju u subotu, 27. travnja na domaćem terenu protiv Garića iz Garešnice. Utakmica na Vegeški počinje u 17 sati.

Virovitica je proteklog vikenda igrala županijski derbi u Slatini, gdje je doživjela minimalan poraz (1:0). Izgubili su hrabro, u utakmici u kojoj su uglavnom dominirali, ali bez uspjeha u samoj završnici. Unatoč porazu, bila je to odlična partija Spudićevih pulena, koji od početka proljetnog dijela igraju desetkovani. U svakoj utakmici nedostajalo je nekoliko stožernih igrača, a situacija ni ovoga puta neće biti puno bolja.

-Za ovu utakmicu nemam na raspolaganju Vučemilovića-Jurića, Tomislava Blaževića koji je ozlijeđen i Nikolu Suvajca koji se i dalje oporavlja od ozljede. Bez obzira na sve, nama je cilj uvijek isti, idemo izvući maksimum iz ove situacije i pokušati osvojiti tri boda – poručio je trener domaćih Samuel Spudić.

Prisjetimo se, Garić je slavio protiv Virovitičana s minimalnih 1:0 u jesenskom dijelu prvenstva, pa će domaći nogometaši imati dodatni motiv u ovoj utakmici.

Virovitica je trenutno osma momčad prvenstva s osvojena 22 boda, dok je Garić dva mjesta “ispod” s tri boda manje. Bit će ovo zanimljiva utakmica u kojoj se sastaju i neki bivši suigrači. S jedne strane Krešimir Crvenka, a s druge Dragan Vaclavek. Zajedno su bili na rubu “rušenja” zagrebačkog Dinama u utakmici Hrvatskog nogometnog kupa, kada je upravo Crvenka asistirao Vaclaveku za eurogol, protiv nemoćnog Dinamovog vratara Kelave. Tada je Virovitica ispala tek nakon produžetaka. U Garešnici igra i još jedan Virovitičanin, također bivši igrač “narandžastog” dresa, Mihael Kurjančić.

Ovo je svakako utakmica koja bi na Vegešku trebala privući velik broj gledatelja.

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content