Desetkovana Pitomača doživjela novi domaći poraz protiv Radnika iz Križevaca

U utakmici 20. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, nogometaši Pitomače su poraženi na svom terenu od Radnika iz Križevaca 1:0.

Jedini zgoditak gosti su postigli iz kaznenog udarca u 12. minuti, nakon što je Tin Arapinac napravio nesmotren prekršaj u kaznenom prostoru. Pitomača je u utakmicu ušla s desetkovanim sastavom, posebice u napadačkoj liniji. Nisu igrali Filip Škaro i Ivan Begović. Milan Prlić se u najizglednijoj prigodi na utakmici za domaću momčad ponovno ozlijedio pa je morao izaći iz igre već u 33. minuti, što je dodatno oslabilo domaću momčad.

Gosti iz Križevaca imali su loptu više u nogama, ali to nisu uspjeli rezultatski konkretizirati. Domaća obrana uspješno je odolijevala gostujućim napadima, a ono što je propustila, bio je plijen sigurnog vratara Hrvoja Zdelara. U posljednjih dvadesetak minuta domaći nogometaši kreću na sve ili ništa, ali u napadu nisu bili dovoljno koncentrirani te su propustili svoje prilike. U nekoliko navrata domaći igrači i navijači bili su iznervirani s odlukama glavnog suca Dražena Fejera iz Bjelovara.

IMG 3427 Custom

– Jakim gostima smo se suprotstavili u pomlađenom sastavu. Igrači su pokazali svoju kvalitetu, ali nismo uspjeli realizirati svoje prilike – rekao je nakon utakmice Goran Bosilkovski, igrač-trener Pitomače.

Pitomača – Radnik Križevci 0:1
Najbolji u redovima Pitomače: Hrvoje Zdelar

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”524194″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content