DONIRALI 11 TISUĆA KUNA Tvrtka OTOS pomogla virovitičkoj Udruzi osoba s invaliditetom u nabavci skutera

Virovitička Udruga osoba s invaliditetom uz pomoć osječke tvrtke OTOS nabavila je novi skuter za potrebe svojih članova. Naime tvrtka je odlučila Udruzi pokriti dio troškova za nabavku ovog vozila.

– Ukazala se potreba za skuterom koji će članovima Udruge olakšati kretanje po gradu i obavljanje svakodnevnih aktivnosti pa smo im odlučili pomoći i pokriti dio troškova kako bi što lakše mogli doći do njega – rekla je Snježana Biloš direktorica osječke tvrtke OTOS, koja je donirala 11 tisuća kuna, dok će ostatak pokriti UOSI. Riječ je o skuteru vrijednom oko 17 tisuća kuna i bit će od neizmjerne pomoći članovima udruge koji mahom žive u ruralnim područjima u okolici grada.

– Naša suradnja s tvrtkom OTOS traje već nekoliko godina. Već su nam pomogli u nabavci kombija koji nam je neizmjerno potreban pa ćemo tako sada svim članovima koji dođu u grad, moći posuditi skuter kako bi obavili svakodnevne poslove, otišli u poštu, banku ili bilo gdje drugdje – rekao je tajnik Udruge Dejan Vargović. Danas (ponedjeljak) djelatnik OTOSA Dario Margeta ključeve skutera predao je tajniku UOSI-ja Dejanu Vargoviću. (www.icv.hr, ml; foto: M. Lukačić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content