FOTO 4. Komercijalisti majstori penala: Na krilima Skoke osvojili prvenstvo virovitičkih SŠ u futsalu

U sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici odigrana je završnica ovogodišnjeg otvorenog prvenstva virovitičkih srednjih škola u futsalu.

Prvenstvo već po tradiciji organiziraju profesori i učenici Tehničke škole. Na terenu sportske dvorane vidjeli smo niz igrača, koji su već nosioci igre seniorskih momčadi 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica i županijskih nogometnih liga.

IMG 0118 Custom e1554412436828

U prvoj polufinalnoj utakmici 4. Elektro iz Tehničke škole poveli su 2:0 zgodicima Arapinca i Jakupeca. 4. Komercijalisti iz Strukovne škole se nisu predavali i s dvije bombe Luke Skoke iz slobodnih udaraca izjednačili su rezultat na 2:2. Prišlo se izvođenju penala u čemu su komercijalisti bili puno uspješniji i pobijedili ukupnim rezultatom 4:3.

U drugoj polufinalnoj utakmici Oldham iz Gimnazije Petra Preradovića je rezultatom 2:1 pobijedio 4. Strojara iz Tehničke škole. Strijelci za Oldham su bili Biondić i Mikičić, dok je pogodak za 4. Strojare postigao Lukačević.

IMG 0247 Custom

U utakmici za treće mjesto 4. Elektro je pobijedio 4. Strojara 4:0 zgodicima Arapinca, Grljaka, Palčića i Jakupeca.

Finale između Oldhama i 4. Komercijalista proteklo je u izjednačenoj igri, u kojoj su obje momčadi imale nekoliko poluprilika. Utakmica je na kraju završila bez pogodaka 0:0, pa se prišlo izvođenju penala. Ponovno su komercijalisti bili uspješniji i pobijedili ukupnim rezultatom 3:1.

IMG 0237 Custom

Slavlju pobjednika nije bilo kraja. Pehare je podijelila Gabrijela Tomljanović, pokretačica i dobri duh spomenutog natjecanja.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”518764″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content