FOTO Bubaš presudio Virovitičanima, stadion Antuna Tone Butorca noćna mora za sve protivnike

Na stadionu Antuna Tone Butorca u Slatini, jučer (subota) je odigran županijski derbi između domaće momčadi i Virovitice, u sklopu 19. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Momčad koju vodi trener Damir Pemper još je jednom potvrdila odličnu formu u proljetnom dijelu prvenstva i pobijedila Virovitičane s minimalnih 1:0. Ovo im je šesta pobjeda uz jedan remi u službenim utakmicama u drugom dijelu sezone.

Prije početka susreta predviđalo se koja će tradicija “puknuti”. Jedna je bila da je slatinski stadion ove sezone neosvojiva tvrđava, a druga da je virovitička momčad za Slatinu “pretvrd orah”, momčad koja Pemperovoj ekipi nikako ne “leži”. Na kraju, stadion Antuna Tone Butorca i dalje ponosno stoji neporažen, a za to se pobrinuo ovoga puta domaći nogometaš Matija Bubaš.

3 Custom 2

Bila je ovo prije svega fer i koretkna utakmica s obje strane, što potvrđuju i “samo” tri žuta kartona, dok isključenja nije bilo. Nije Slatina lako došla do punog plijena, imali su Virovitičani odlične prilike, koje nisu realizirali, pa je jedan pogodak Bubaša u 29. minuti bio dovoljan za nova tri boda.

-U nervoznoj utakmici, mi smo svoju šansu iskoristili, dok gosti iz Virovitice, koji su imali više loptu u nogama, nisu uspjeli postići zgoditak. Zadovoljan sam rezultatom, ali ne i prikazanom igrom, koja je obostrano bila rastrgana i prilično nervozna – rekao je nakon utakmice domaći strateg Damir Pemper.

6 Custom

Da je Virovitica bila dominantnija momčad na terenu potvrdio je i gostujući trener Samuel Spudić, koji je čestitao domaćoj momčadi na novoj pobjedi.

-Kao što sam rekao u najavi utakmice, neka pobijedi spretniji ili sretniji. Tako je i bilo. Zadovoljan sam prikazanom igrom svoje ekipe na terenu, mislim da smo jučer bili bolja momčad. Imali smo igru, ali izostali su golovi. Nismo zabili 2-3 dobe šanse kod 0:0 i na kraju nas je to koštalo. Oni su svoju priliku iskoristili i na kraju zasluženo pobijedili. Čestitam Slatini na pobjedi i želim sve najbolje u nastavku prvenstva. Mi se okrećemo utakmici protiv Garića iz Garešnice – rekao je gostujući strateg S. Spudić.

2 Custom 3

Slatina – Virovitica 1:0
Igrač utakmice: Matija Bubaš

(www.icv.hr, ts, mš, foto: D. Fišli)

1 Custom 24 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content