FOTO Bušetina 1947. i dalje bez pobjede u proljetnom dijelu, čačinačka Mladost izvukla tri boda u 85. minuti

Proteklog vikenda na terenima županijskih prvoligaša odigrano je 17. kolo.

U susjedskom derbiju u Mikleušu između domaće momčadi i Mladosti iz Čačinaca gosti su bili bolja ekipa. Tijekom igre stvorili su niz prigoda, koje nisu realizirali. Tek u 85. minuti Luka Čorda, igrač koji je nekoliko minuta prije ušao u igru, postigao je zgoditak vrijedan tri boda. Ključni igrač Mladosti bio je Matko Čilag, koji je onemogućio niz napada domaćih nogometaša. Na taj način Čačinčani su uzvratili Mikleušu za poraz u kupu prije mjesec dana.

Mikleuš – Mladost Čačinci 0:1
Igrač utakmice: Matko Čilag

Sloga iz Zdenaca na “svom” terenu u Dolcima povela je u susretu s Voćinom 2:0 već nakon pola sata igre zgodicima Mihaela Nikolića i Alena Dedaja. Vrlo brzo u tri minute gosti iz Voćina su uspjeli izjednačiti rezultat na 2:2. Strijelci su bili Ivan Čović i Ivan Tašić. S tim rezultatom se otišlo na odmor. U osmoj minuti nastavka Benjamin Dijanešić postigao je treći zgoditak za Slogu, kojim je potvrđena pobjeda. U nekoliko navrata vratar Mario Embrešić spasio je pobjedu Sloge.

Sloga Zdenci – Voćin 3:2
Igrač utakmice: Benjamin Dijanešić

Ni u četvrtom proljetnom kolu Bušetina 1947. nije uspjela doći do pobjede. Na svom Bereku je ugostila Slavoniju iz Sladojevaca. Prvi dio je završio bez pogodaka. Obje momčadi su imale prilike pogodivši i okvir gola, ali su mreže mirovale. Već u drugoj minuti nastavka Božo Rivić u kontri jednom dijagonalom postiže efektan zgoditak dovodeći Slavoniju u prednost 1:0. Najbolji domaći strijelac Janko Brlas izjednačio je rezultat iz slobodnog udarca u 61. minuti. Na žalost brojnih domaćih navijača Janko Brlas nije u 77. minuti uspio realizirati kazneni udarac. Gostujući vratar Vanja Dragojević obranio je njegov udarac, a uz još nekoliko obrana svojoj momčadi je osigurao vrijedan bod u borbi za opstanak u ligi.

IMG 0547 Custom

Bušetina 1947. – Slavonija Sladojevci 1:1
Igrač utakmice: Vanja Dragojević

Nekompletan Lukač 05 na gostovanju u Čađavici propustio je nekoliko izglednih prilika za zgoditak. Domaća momčad Mladost 1930. na kraju utakmice je kaznila te promašaje i s dva zgoditka došla do pobjede. Prvi pogodak postigao je najbolji domaći igrač Antonio Martinčević u 78. minuti, dok je drugi djelo Marija Kovača u 84. minuti.

Mladost 1930. Čađavica – Lukač 05 2:0
Igrač Utakmice: Antonio Martinčević

U Novoj Šarovki je odigrana uzbudljiva utakmica između “domaćeg” Podravca iz Sopja i Dinama iz Četekovca. Podravcu treba svaki bod u borbi za bijeg s dna tablice. Prvi dio utakmice završio je bez zgoditaka. U nastavku gosti postižu dva zgoditka. Mrežu je prvo pogodio Marinko Jaklić u 48. minuti. Emanuel Kristić u 61. minuti postigao je drugi pogodak za goste. Igrači Dinama su bili sigurni u osvajanje tri boda, kada je na scenu stupio domaći kapetan Marko Matić. U 80. minuti postiže prvi zgoditak iz kaznenog udarca. Šest minuta kasnije Marko Matić svojim drugim zgoditkom, ovog puta iz igre izjednačio je rezultat na 2:2.

Podravac Sopje – Dinamo Četekovac 2:2
Igrač utakmice: Marko Matić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”519698″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content